Uutinen / 27.5.2020

Tarjolla 5000 euron palkintosumma – Helen ja Roni Back etsivät nyt seuroja hyvän mielen tempaukseen

Energiayhtiö Helen haluaa tukea suomalaista harrastetoimintaa epävarmoina taloudellisina aikoina ja käynnistää sen vuoksi maanlaajuisen kampanjan. Kampanjassa etsitään viittä urheilu- tai harrasteseuraa, jotka osaavat levittää positiivista energiaa. Kampanjan suojelijana on Suomen suosituimpiin tubettajiin kuuluva Roni Back.

Mukaan voivat hakea urheiluseurojen ja joukkueiden lisäksi myös erilaiset harrasteseurat jäsenten iästä tai seuran koosta riippumatta. Kilpailuun osallistuneiden joukosta valitaan viisi seuraa, jotka 5000 euron rahapalkinnon lisäksi saavat teoksensa näkyville myös Helenin somekanaviin.

Osallistujien tulee tehdä hyvää mieltä ja energiaa levittävä video vapaamuotoisella tyylillä. Seurat voivat esimerkiksi järjestää hymyilemisen ennätyskilpailun tai piristää naapurustoa keräämällä roskat lähipuistosta.

- Kannustavan ilmapiirin vahvistamisessa lasten ja nuorten urheilu- ja harrasteseurat ovat merkittävässä roolissa. Nyt jos koskaan sellaista ilmapiiriä tarvitaan ja siksi päätimme yhdistää voimamme Roni Backin kanssa tärkeän asian puolesta. Helen haluaa tällä kampanjalla osoittaa arvostuksensa sitä intohimoa ja energiaa kohtaan, mitä suomalaisista harrasteseuroista löytyy, kertoo Helenin markkinointi- ja viestintäjohtaja Sohvi Salmelin.

RONI BACK VALITSEE SUOSIKKINSA

Kampanjassa on vahvasti mukana myös Suomen suosituimpiin tubettajiin kuuluva Roni Back, joka innostui mahdollisuudesta päästä tukemaan harrastetoimintaa Suomessa. Ronille seuratoiminta on tullut tutuksi salibandy-, jalkapallo- ja partioharrastusten myötä.

- Olen harrastanut jalkapalloa ja salibandya koko ikäni. Parasta joukkueen ja seuran kanssa toimimisessa on se, miten paljon erilaisia ihmisiä kohtaa ja miten heiltä voi oppia elämästä. Hyvinkin kirjavista taustoista olevat ihmiset kokoontuvat pukuhuoneeseen ja yhteisen intohimon myötä hioutuvat kentällä yhdeksi joukkueeksi – se on ainutlaatuista. Kuluva kevät on ollut nyt elämäni pisin aika ilman joukkueurheilua. Onneksi ollaan kuitenkin pidetty yhteyttä jengiläisten kanssa ja tietysti treenattu omatoimisesti, Roni Back toteaa.

Back on mukana valitsemassa voittajia. Myös yleisöäänet vaikuttavat valintaan.

Tubettaja uskoo, että suomalaiset seurat pystyvät tuottamaan mitä huikeinta videosisältöä.

- Jo nyt olen nähnyt, kun erinäköiset joukkueet ovat julkaisseet luovia videoita somessa kevään piristykseksi. Tiedän siis, että seuroissa uskalletaan kyllä heittäytyä ja nyt siitä on vieläpä palkinto luvassa, joten odotan näkeväni monipuolisia ja positiivisia hakuvideoita!

Kilpailun voittajat julkaistaan 25.6. mennessä. Heidän tuottamiaan videoita tullaan näkemään Helenin sosiaalisen median kanavissa.

- Poikkeusaikana on tärkeää löytää positiivisuutta ja energiaa myös pienistä asioista. Toivomme Helenissä mahdollisimman paljon osallistujia kilpailuun. Kampanjassa yhdistämme voimat sisukkaiden seurojen kanssa ja jaamme seuraenergiaa valtakunnallisesti Helenin some-kanavissa, toteaa Sohvi Salmelin.

Näin haet mukaan

Vaihe 1: Kuvaa

Kuvaa video, josta välittyy seurallesi tai joukkueellesi ominainen hyvä energia!  

Vaihe 2: Lähetä

Lataa video youtube-kanavallesi, ja lähetä videosi meille. Video tallentuu sivuillemme ja on tämän jälkeen äänestettävissä.

Vaihe 3: Vaikuta

Ääniä keräämällä seurallasi on suurempi mahdollisuus tulla valituksi, sillä videoiden saamat yleisöäänet huomioidaan valintaa tehdessä.

Kampanjassa on vahvasti mukana myös Suomen suosituimpiin tubettajiin kuuluva Roni Back.