Uutinen / 18.4.2023

Lasten energiaseikkailu –perhetapahtuma Kattilahallilla lauantaina 22.4.

Lanseeraamme Ellenin energiaseikkailu -lastenkirjan kaikille avoimessa elämyksellisessä lastentapahtumassa Kattilahallissa lauantaina 22.4.2023 klo 10–15

Energinen lastentapahtuma koko perheelle

Helen järjestää Ellenin energiaseikkailu -lastenkirjan julkaisutilaisuuden lauantaina 22.4.2023 Helsingin Kattilahallissa kello 10–15. Lasten energiaseikkailussa lapset pääsevät tutustumaan energiaan ja erilaisiin energianlähteisiin kirjan päätähden Ellenin matkassa erilaisten aktiviteettien kautta. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Lastentapahtuma_kuva.png

Lasten energiaseikkailu -tapahtuma järjestetään Kattilahallissa 22.4. 


Tapahtumassa lapset pääsevät oppimaan pallomeressä, miten vesivoima toimii ja tutustumaan keinuen tuulivoiman logiikkaan. Keppihevosradalla voi selvittää, miten hevoset liittyvät biokaasuun ja jättilegoista on mahdollista rakentaa oma voimalaitos. Mukana tapahtumassa on myös kirjan kuvittaja Eveliina Saarentaus. Lastenkirjan kummina toimiva näyttelijä Seela Sella on mukana tapahtumassa lukemassa kirjaa tasatunnein kello 12.00, 13.00 ja 14.00. Kirjoja jaetaan vierailijoille 650 kappaletta. 

Ellenin energiaseikkailu -kirja on tarina pienestä tytöstä, joka auttaa hukassa olevaa energiaa, Posia ja Negaa, löytämään tiensä takaisin sähköverkkoon. Matkan varrella he – ja lukijat – oppivat eri energialähteistä, ilmastokriisistä ja erilaisista tavoista säästää energiaa kotona. Lastenkirjasta voit lukea lisää täältä.

Lasten energiaseikkailu Kattilahallissa

Lauantaina 22.4.2023 klo 10–15
Kattilahalli, Sörnäisten rantatie 22, 00540 Helsinki

Lue lisää tapahtumasta Facebook-sivuilta 

Tutustu Ellenin energiaseikkailu -lastenkirjaan