Yritysten laskutus

Suurimmalla osalla sähköasiakkaistamme on jo etäluettavat mittarit. Siten he ovat lukemalaskun piirissä. Kaukolämmön laskutus taas perustuu toteutuneeseen energiankulutukseen ja kiinteään vesivirtamaksuun.

Sähkön laskutus

Mittaamme yrityksesi kulutuksen etäluettavalla sähkömittarilla tunneittain. Näet koko laskutusjakson kulutuksen laskussa ja laskuerittelyssä. Laskujen suuruus vaihtelee toteutuneen sähkönkäytön mukaan.

Etäluettavat käyttöpaikat ovat lukemalaskutuksessa. Yrityksesi maksaa tällöin sähkönkäytöstä vain kulutuksen mukaan. Jos käyttöpaikka on Helsingin ulkopuolella, eikä se ole vielä etäluennassa, voit ilmoittaa yrityksesi lukemalaskutukseen ja ilmoittaa mittarilukemat kuukausittain verkkoyhtiölle itse. Ilmoita lukemalaskutukseen siirtymisestä myös asiakaspalveluumme.


Kaukolämmön laskutus

Laskutamme kaukolämpöasiakkaitamme kuukausittain. Laskutus perustuu toteutuneeseen energiankulutukseen ja kiinteään vesivirtamaksuun.

Vesivirtamaksu määräytyy sopimusvesivirran mukaan, johon vaikuttavat kiinteistön lämmitystehontarve sekä lämmönjakotapa. Kaukolämpölasku sisältää aina kuluvan kuukauden vesivirtamaksun ja edellisen kuukauden energiamaksut todelliseen mittaukseen perustuen.

Energiamaksun suuruus määräytyy polttoaineiden hintojen sekä tukkuhintaindeksin mukaan, ja sen suuruus tarkistetaan kausittain. Kesäaikana energiamaksu on puolet pienempi kuin talvella. Energian hinnan voit tarkistaa hinnastosta.

Rahoitusmahdollisuudet

Tarjoamme rahoitusta yrityksen energiainvestointeihin. Energiarahoituksella voit toteuttaa helposti ja joustavasti esimerkiksi aurinkosähköjärjestelmän, kaukolämpö- tai jäähdytysliittymän.

Kysy lisää myyjältäsi