Tehosähkö

Tehosähkö on hyvä valinta yritykselle, joissa sähköä kuluu yli 100 000 kWh vuodessa. 

 

Tilaa nyt

Kenelle sopii? 

Yrityksesi kuluttaa yli 100 000 kWh sähköä vuodessa. Tehosähkö on helppo valinta, koska sopimus on voimassa toistaiseksi. 

Miten hinta muodostuu? 

Tehosähkön hinta mukailee viiveellä markkinahintaa ja se voi nousta tai laskea sopimuskauden aikana markkinahintojen muuttuessa. Ilmoitamme mahdollisista hinnanmuutoksista aina hyvissä ajoin.

Päivähinnat ovat voimassa ma-pe klo 7-21. Muina aikoina ovat voimassa yöhinnat. Talvikuukausia ovat loka-, marras-, joulu-, tammi-, helmi- ja maaliskuu. Muut kuukaudet luetaan kesäkuukausiksi. Pätötehon laskutusteho on kuukauden suurin päivähinnan voimassaoloaikana mitattu yhden tunnin keskiteho.

Yrityshinnat ovat arvonlisäverottomia (ALV 0 %).

Sähkön alkuperä

Sähkön alkuperä perustuu Suomessa tuotetun sähkön tuotantojakaumaan, josta on vähennetty alkuperältään varmennettu uusiutuvilla energialähteillä tuotettu sähkö. 

Sähkön hiilidioksidin ominaispäästö on 232 g/kWh ja käytetyn ydinpolttoaineen määrä 1,49 mg/kWh. Katso myös kaiken myydyn sähkön alkuperä ja ominaispäästöt.

Energiamuoto %
Fossiiliset 41
Ydinvoima 52
Uusiutuvat 8

Katso myös


Edullista sähköä pienyrityksille

Meillä on useita eri vaihtoehtoja yrityksille, joiden sähkökäyttö on alle 300 000 kWh vuodessa. Tarjolla myös ilmastoystävällisiä tuuli- ja vesisähkövaihtoehtoja.


Vesisähköä yritykselle

Vesisähkö-sopimus on huoleton valinta. Saat yrityksellesi edullisen sähkösopimuksen, jossa hinta pysyy kiinteänä koko sopimuskauden ajan. 


Perussähkö yritykselle

Perussähkö on helppo ja riskitön vaihtoehto yritykselle. Sähkön hinta seuraa viiveellä markkinahintoja. Hinta 5,64 c/kWh 1.4.2020 alkaen.


Tuulisähköä yritykselle

Tuulisähkö on hyvä valinta yrityksellesi, kun haluat kestävästi tuotettua sähköä.


Vuosisähkö

Vuosisähkö on sopiva valinta yritykselle, jossa sähkön mittausta ei voida järjestää. Sähkö hinnoitellaan liittymistehon mukaan.


Aikasähkö yritykselle

Aikasähkö on järkevä valinta, kun yrityksen tiloissa on sähkölämmitys tai sähköä kuluu enemmän ilta- ja yöaikaan.


Spot-sähkö yritykselle

Spot-sähkön hinta määräytyy suoraan sähköpörssin markkinahinnan perusteella.

Jaa: