• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Kehitä lisää aurinkosähköä kaupunkeihin!

  • 2016-12-19

Aurinkovoimala-konseptimme on hieno ja nopeuttaa aurinkosähkön rakentamista kaupunkiolosuhteissa. Emme kuitenkaan usko, että se on viimeinen hyvä idea, mitä asiassa pystyttiin keksimään.

Aurinkovoimala-konseptimme on hieno ja nopeuttaa aurinkosähkön rakentamista kaupunkiolosuhteissa. Emme kuitenkaan usko, että se on viimeinen hyvä idea, mitä asiassa pystyttiin keksimään.">

Aurinkovoimala-konseptimme on hieno ja nopeuttaa aurinkosähkön rakentamista kaupunkiolosuhteissa. Emme kuitenkaan usko, että se on viimeinen hyvä idea, mitä asiassa pystyttiin keksimään.

Teksti: Minna Näsman

Osana Smart City App Hack -sovelluskilpailua Helen julkaisee nyt kilpailukäyttöön dataa, jonka avulla toivomme kehittäjien pystyvän konseptoimaan uusia apuvälineitä aurinkosähkön hyödyntämiseksi kaupunkiolosuhteissa.

Helsingin kaupungin lisäksi tapahtumassa ovat mukana mm. Barcelona, Phoenix, Dubai ja Lyon. Nekin ovat kaupunkeja. Niissäkin paistaa aurinko. Niillä ei kuitenkaan välttämättä ole saatavilla vielä yhtä yksityiskohtaista tietoa asiaan liittyen, kuin avoimissa tietovarannoissa ja sähkön älykkäässä mittaamisessa hyvin profiloituneella Helsingillä.

Suomalainen kehittäjä – käytä kotikenttäetusi! Näytä meille, millaisten sovellusten ja liiketoimintamallien kautta aurinkosähkö saadaan leviämään myös kaupungeissa, eri puolilla maailmaa.

Parhaat konseptit palkitaan kilpailun puitteissa. Heleniä kiinnostaa, ettei asia jää siihen.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

  • 19.12.2016

Teekkarista työn ohella tohtoriksi

Onko työn ja opiskelun yhdistäminen energia-alalla mahdollista?

  • 19.12.2016

Koodaa meille kysyntäjoustoalgoritmi!

Haasta itsesi ja kehitä avoimeen lähdekoodiin perustuva ratkaisu sähkövaraston käytön optimoimiseksi.

Olemme mukana luomassa kestäviä bioenergiaratkaisuja

Tulevaisuuden kestävät bioenergiaratkaisut -tutkimusohjelma on juuri saanut myönteisen rahoituspäätöksen Tekesiltä ja on sitä myötä käynnistymässä.