• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Helenille vastuullisuus on menestystekijä

Helenille kumppaniverkosto on tärkeä. Haluamme, että palveluiden ja tavaroiden toimittajamme sitoutuvat kanssamme vastuulliseen toimintaan taloudellisessa, sosiaalisessa ja ekologisessa mielessä.

Jotta sähköä, lämpöä, jäähdytystä sekä uusia energiaratkaisuja ja -palveluita syntyy, on ketjussa Helenin lisäksi useita toimittajia ja kumppaneita. Haluamme nyt korostaa tuotteidemme ja palveluidemme koko elinkaaren aikaista vastuullisuuden tärkeyttä ja otamme käyttöön kaikissa hankinnoissamme yritysvastuuvaatimukset, Supplier Code of Conduct -periaatteet, joihin kaikkien Helenin toimittajien on sitouduttava.

Helenissä on tehty pitkäjänteistä työtä hankintojen vastuullisuusnäkökohtien parissa, ja otamme huomioon vastuullisuuden koko hankintaprosessissamme. Supplier Code of Conduct -sopimus tuo nyt vastuulliset hankintaperiaatteet näkyviksi ja sitouttaa toimittajamme vastuulliseen toimintaan. Toimittajamme sitoutuvat vastaamaan vastuullisuuskyselyymme, jonka perusteella voimme tehdä myös vastuullisuusauditointeja yhteistyökumppanimme toimintaan liittyen.

Yritys on yhtä vastuullinen kuin lopputuotteen tai palvelun valmistuksessa mukana olleet suorat ja epäsuorat toimijat. Tutustu tarkemmin Helen-konsernin vastuullisuuspolitiikkaan.

Maiju Westergren

Maiju Westergren

Maiju Westergren luotsaa Helenin vastuullisuusasioita sekä edunvalvontaa. Hänen mielestään energia-ala on täynnä mahdollisuuksia ja mielenkiintoisia ratkaisuja. Vapaa-ajallaan Maiju ihmettelee puutarhan rönsyämistä, tanssii flamencoa ja viihtyy liikkuen luonnossa.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin