Kaukolämpö

Oletko rakentamassa uutta taloa tai vaihtamassa lämmitysjärjestelmää? Kaukolämpö on oikea valinta, sillä se on energiatehokas, luotettava ja toimitusvarma lämmitysratkaisu.

Ota yhteyttä

Kaukolämpö on erinomainen vaihtoehto, koska se tarjoaa

1. Mukavuutta ja vaivattomuutta

Kaukolämmitys on sinulle huoleton vaihtoehto, jolla lämmität kiinteistösi tilat ja käyttöveden. Lämmitys pysyy tasaisesti halutun tasaisena, ulkolämpötilasta riippumatta. Lämmintä vettä on aina saatavilla tarpeidesi mukaan.

2. Toimitusvarmuutta

Helsinkiläiset nauttivat ensiluokkaisesta energian jakelun luotettavuudesta. Pidämme kaukolämpöverkosta huolta ja varmistamme lämmön saatavuuden myös kylmimpinä pakkaspäivinä.

3. Yhteisen matkan päästöttömäksi

Kaukolämpöverkosto on oivallinen alusta uusille, ilmastoystävällisille energiaratkaisuille. Investoimme tuotannon kehitykseen ja siirrymme täysin hiilineutraaliin tuotantoon vuonna 2030. 

Lämmitys 718x414.jpg

Jokaisen tarpeisiin sopiva lämmitysratkaisu

Kaukolämpö

Kaukolämpö on vakaa, vaivaton ja luotettava lämmitysratkaisu, joka sopii kaikentyyppisille kiinteistöille. Kaukolämmöllä lämmität kiinteistön ja sen käyttöveden, ja lämpöä riittää säällä kuin säällä. 

Ekolämpö Huoneisto

​Ekolämpö Huoneisto on Helenin lämpöpumppulaitoksissa tuotettua CO2-vapaata kaukolämpöä jolla päivität kotisi lämmityksen helposti päästöttömäksi.

Kiinteähintainen kaukolämpö

Kiinteähintaisen kaukolämmön hintakausien energiamaksut pysyvät muuttumattomina kolmen vuoden ajan. Ennustettava energiamaksu helpottaa lämmityskulujen budjetoinnissa. 

Palvelua ja neuvontaa

Liittyessäsi kaukolämpöön ja uusiessasi laitteita saat meiltä palvelua ja neuvontaa kaikissa kysymyksissäsi. Ota yhteyttä, kun haluat tilata kaukolämmön tai kysyä esimerkiksi kaukolämmön saatavuudesta. Annamme myös vinkkejä energiansäästöön. 

Ota yhteyttä