Kaukolämpö

Oletko rakentamassa uutta taloa tai vaihtamassa lämmitysjärjestelmää? Kaukolämpö on oikea valinta, sillä se on energiatehokas, luotettava ja toimitusvarma lämmitysratkaisu.

Ota yhteyttä

Mukavuutta ja vaivattomuutta

Kaukolämmöllä lämmität kiinteistösi tilat ja käyttöveden. Kaukolämmöllä lämmitys pysyy tasaisesti halutun tasaisena, ulkolämpötilasta riippumatta. Lämmintä vettä on aina saatavilla tarpeidesi mukaan.

Kaukolämmitys on sinulle huoleton lämmitysratkaisu. Keskimääräinen keskeytysaika asiakasta kohti on vain 2–3 tuntia vuodessa.

Hinnoittelu on vakaata

Hinnoittelumme on vakaata, avointa ja hyvin ennakoitavissa. Käyttämäsi kaukolämpö tuotetaan hajautetusti ja useita energianlähteitä hyödyntäen, jotta saat lämmityksen aina kilpailukykyisin hinnoin. Katso kauden hintamme.

Lämpöä lattioihin, turvaa pihoihin

Voit yhdistää lattialämmityksen ja ilmanvaihdon vesikiertoisiin lämpöpattereihin. Näin saat lattiapinnat halutun lämpöisiksi ja märkätilat pysymään kuivina. 

Kaukolämpökiinteistöissä on mahdollisuus pitää kulkuväylät talvella kunnossa sulanapitojärjestelmällä, joka voidaan toteuttaa energiatehokkaasti kaukolämmöllä. Taloyhtiöt hyötyvät, kun kallista lumenkuljetusta ja aurausta ei tarvita. 

Lisää energiatehokkuutta

Onko energian ja ympäristön säästäminen sinulle tärkeää? Kaukolämpö on palkittu energiatehokkuudestaan, sillä tuotamme lämpöä samassa prosessissa sähkön kanssa.

Kaukolämpöä tuotetaan myös jäähdytyksen avulla. Auringon tuottama hukkalämpö kerätään talteen ja jatkojalostetaan kaukolämmöksi.

Tutustu energian alkuperätietoihin.

Palvelua ja neuvontaa

Liittyessäsi kaukolämpöön ja uusiessasi laitteita saat meiltä palvelua ja neuvontaa kaikissa kysymyksissäsi. Ota yhteyttä, kun haluat tilata kaukolämmön tai kysyä esimerkiksi kaukolämmön saatavuudesta. Annamme myös vinkkejä energiansäästöön. 

Ota yhteyttä

Kiinteähintainen kaukolämpö

Kun haluat vakautta arkeen, valitse Kiinteähintainen kaukolämpö. Saat selvän ja vakaan näkymän lämmitysenergian hintaan kolmeksi vuodeksi eteenpäin. Ennustettava energiahinta helpottaa talouden hallintaa ja tulevien lämmityskulujen budjetointia.

Tutustu

Kaukolämmön etuja

Kaukolämmitys on mukava ja vaivaton

Lämmitysjärjestelmää ei tarvitse itse säätää. Valvomme jakeluverkkoa yötä päivää ja huollamme sitä säännöllisesti. Seuraamme jatkuvasti kiinteistön energiankulutusta ja raportoimme mahdollisissa vikatilanteissa.

Kaukolämmitys ei vie aikaa tai vaadi jatkuvia toimenpiteitä. Lämmönjakokeskuksen säätöjärjestelmä viritetään asennuksen yhteydessä vastaamaan kiinteistön ominaisuuksia, eikä järjestelmää sen jälkeen tarvitse virittää. Tarvittaessa tarjoamme tukemme ja neuvomme kaikessa lämmitykseen liittyvissä asioissa.

Lämpötila on aina hallitun tasainen

Kaukolämmöllä lämmitetyssä talossa sisätilojen lämmitys pysyy aina halutun tasoisena vallitsevasta ulkolämpötilasta riippumatta. Huonelämpötilan tasaisuutta voidaan automaattisesti hallita lattialämmityksellä tai lämpöpattereilla. Näin huomioidaan auringon, ihmisten tai laitteiden lämmittävä vaikutus, joka ei aina jakaudu tasan kaikkiin huonetiloihin.

Kaukolämpö on toimitusvarma

Kaukolämmön toimituksen keskeytysaika asiakasta kohti on vain 2-3 tuntia vuodessa. Toimitusvarmuus onkin asiakkaidemme mielestä yksi merkittävimmistä eduista.

Toimitamme kaukolämmön turvallisesti maanalaisen verkon kautta. Tärkeimmät yhteydet ovat huoltovarmoissa tunneleissa, syvällä kallion alla. Tuotanto on hajautettu kymmeniin tuotantopisteisiin eri kaupunginosiin, ja tuotantokatkoihin on varauduttu lisäreservein. Apu tulee nopeasti mahdollisissa jakelukeskeytystilanteissa.

Lämmintä vettä on aina saatavilla, sillä lämmin vesi kiertää jatkuvasti kiinteistön lämmitysjärjestelmässä. Kierron ansiosta lämmintä vettä saa yhtä nopeasti kaikissa kiinteistön vesipisteissä.

Katso kauden hinta

Katso myös


Kaukolämpöön liittyminen

Tutustu kaukolämmön liittymisen vaiheisiin ja ota yhteyttä.


Kaukolämmön hinnat

Lämmön tuotantokustannukset vaihtelevat vuoden ajan mukaan. Heleniltä saat myös uusiutuvilla energianlähteillä tuotettua lämpöä. Kiinteähintainen kaukolämpö takaa selvän ja ennustettavan näkymän lämmitysenergian hintaan useaksi vuodeksi eteenpäin.


Kaukolämmön palvelut ja käyttöraportointi nykyisille asiakkaille

Tutustu kaukolämmön palveluihin nykyisille asiakkaillemme.


Kaukolämmön yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä kaukolämpöasioissa.