Kaukolämpö pientaloon

Kaukolämpö on huoleton lämmitysmuoto, joka lämmittää kotisi tilat ja käyttöveden. Lämmitys pysyy tasaisena ulkolämpötilasta riippumatta ja lämmintä vettä on aina saatavilla tarpeidesi mukaan.

Ota yhteyttä

Kaukolämmityksen ja -jäähdytyksen käyttöraportit löytyvät Oma Helenistä

Olemme tuonneet kaukolämmön ja -jäähdytyksen käyttöraportit Oma Helen -palveluun. Voit tarkastella ja ladata käyttöraportit joko palvelun sovellusversiosta tai kirjautumalla palveluun verkkoselaimellasi. Huomioithan, ettemme lähetä käyttöraportteja enää postitse. 

Kirjaudu Oma Helen -palveluun

Kaukolämpö pitää kotisi lämpimänä säällä kuin säällä

Kaukolämpö sopii kaikenlaisiin asuinkiinteistöihin, jotka sijaitsevat kaukolämpöverkon varrella Helsingissä. Kaukolämpö lämmittää kodin ja sen käyttöveden ja lämpöä riittää säällä kuin säällä.

Kaukolämpö tuotetaan hajautetusti eri lähteistä siellä, missä se on energiatehokkainta ja edullisinta. Kaukolämpö toimii saumattomasti myös muiden lämmitysmuotojen ja energiatehokkuusratkaisujen kanssa. Kaukolämmön tuotanto on hiilineutraalia vuoteen 2030 mennessä.

Lisätietoja kaukolämpöön liittymisestä

Kaukolämpö on tehokas, luotettava ja huoleton tapa pitää kotisi lämpimänä.

Kaukolämmön tuotteet

Kuukausilämpö Koti

Nykyisen kaukolämpötuotteen uudistuessa 1.1.2024 alkaen kuluttaja-asiakkailla on jatkossa oma tuote Kuukausilämpö Koti. Lämmityksen kuluja on jatkossa entistä helpompi seurata, sillä kuukausihinnoitellun Kuukausilämpö Kodin hinta muodostuu kiinteästä perusmaksusta sekä energiamaksusta, jonka hinnat päivitetään kuuden kuukauden välein vuodeksi kerrallaan.

Ekolämpö Huoneisto

Valitsemalla Ekolämpö Huoneiston pienennät hiilijalanjälkeäsi helposti. Ekolämpö Huoneisto on päästöttömästi lämpöpumpuilla tuotettua kaukolämpöä.

Ekolämpö Huoneistolla edistät osaltasi paikallisen ja CO2-vapaan energian tuotantoa. Edistät samalla kiertotaloutta ja pienennät jäteveden lämpökuormaa Itämereen.

Neljä henkilöä nauttimassa aamupalaa valoisassa keittiössä

Lisätietoa nykyisille asiakkaille

Palvelemme sinua kaikissa kaukolämpöön liittyvissä asioissa. Tältä sivulta löydät hyödyllistä tietoa kaukolämmön laitteista, muutostöistä, laiteuusinnasta, raporteista, käytön seurannasta ja sopimusasioista. 

Lue lisää

Oma Helen palvelee ympäri vuorokauden

Oma Helen palvelee sinua ympäri vuorokauden juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Oma Helenissä hoidat itse helposti sopimustasi koskevan asioinnin. Oma Helen kertoo myös kattavasti energiankäytöstäsi ja -tuotannostasi jopa tuntitasolla. Palvelu on käytettävissä ilmaiseksi. 

  

Kirjaudu selaimella