Perussähkö

Perussähkö on helppo ja luotettava valinta. Sopimus on toistaiseksi voimassa, ja sen voi irtisanoa kahden viikon irtisanomisajalla. Saat hyvissä ajoin tiedon mahdollisista muutoksista sähkön hintaasi.

Perussähkön uusi hinta alkaen 1.11.2023 on 15,46 c/kWh.

Tilaa nyt

Perussähkö - suosituin tuotteemme

Perussähkön hinta mukailee sähkön markkinahinnan kehitystä. Saat ilmoituksen mahdollisesta hinnanmuutoksesta hyvissä ajoin etukäteen. Sopimus on voimassa toistaiseksi kahden viikon irtisanomisajalla.

Katso sähkön hinnastot ja ehdot

Perussähkö on Helenin toimitusvelvollinen sähkösopimus asiakkaille, jotka ovat solmineet Perussähkö-sopimuksensa ennen 31.8.2022 ja joissa käyttöpaikka sijaitsee Helsingissä. Tällä hetkellä Helen tarjoaa toimitusvelvollisuuden piirissä oleville asiakkailleen Pörssisähkö ja Käyttösähkö -sopimuksia.

Mistä on kyse?

  • Toistaiseksi voimassaoleva sopimus
  • Hinta mukailee sähkön markkinahinnan kehitystä
  • Sähkötapaturmavakuutus koko perheellesi sisältyy hintaa
  • Sähkön alkuperä on Suomen tuotantoalkuperäjakauman mukainen: ydinvoima 18 %, fossiiliset 70 %, uusiutuvat 12 % (2022)
  • Perussähkön hiilidioksidin ominaispäästö on 471,3 g/kWh ja käytetyn ydinpolttoaineen määrä 0,6 mg/kWh. Katso myös kaiken myymämme sähkön alkuperä ja ominaispäästöt.
  • Alla olevat hinnat sisältävät alv. 24 %. 30.4.2023 asti alv. oli 10 %.

Perussähkö

Perussähkö on helppo ja luotettava valinta ja siksi myös suosituin tuotteemme. Sopimus on voimassa toistaiseksi.
19,12 c/kWh
Perusmaksu 4,74 €/kk
Tilaa nyt

Helenin asiakkuus kannattaa

Luotettava energiayhtiö

Olemme asiakkaiden luotettava ja toimintavarma kumppani energiamurroksessa yli 100 vuoden kokemuksella. Tarjoamme asiakkaillemme parhaat energiaratkaisut ja digitaaliset palvelut laajasta valikoimastamme.

Ilmainen Oma Helen -palvelu

Oma Helen -palvelussa saat helposti kokonaiskuvan sähkönkäytöstäsi ja pysyt ajan tasalla energia-asioistasi. Oma Helen palvelee sinua ympäri vuorokauden juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Sähkötapaturmavakuutus koko perheelle sisältyy sopimukseen

Koska sähkötapaturma voi sattua kenelle ja milloin tahansa, kaikki Helenin sähköasiakkaat saavat maksuttoman sähkötapaturmavakuutuksen sopimuksen yhteyteen.

Hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä

Saavutamme hiilineutraalin tulevaisuuden yhdessä asiakkaidemme kanssa hyödyntämällä tekoälyä, kulutusta ohjaavaa dataa, älyverkkoa, hukkalämpöä ja uusiutuvia energialähteitä maalla, merellä ja ilmassa.