Perussähkö – toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

Perussähkö on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, joka on helppo ja luotettava valinta jokaiseen kotiin. Sähkösopimuksen hinta mukailee markkinahintaa. Perussähkö soveltuu erityisesti kerrostaloasujille.

Tilaa nyt

Perussähkö – luotettava ja huoleton sähkösopimus kotiisi

Perussähkö on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jonka hinta mukailee sähkön markkinahinnan kehitystä. Mahdollisista hinnanmuutoksista ilmoitetaan vähintään kuukautta ennen uuden hinnan voimaantuloa. Perussähkö on helppo ja luotettava valinta. Se soveltuu erityisesti kerrostaloasujille.

Katso sähkön hinnastot ja ehdot

Perussähkö on Helenin toimitusvelvollinen sähkösopimus asiakkaille, jotka ovat solmineet Perussähkö-sopimuksensa ennen 31.8.2022 ja joissa käyttöpaikka sijaitsee Helsingissä. Tällä hetkellä Helen tarjoaa toimitusvelvollisuuden piirissä oleville asiakkailleen Pörssisähkö ja Käyttösähkö -sopimuksia.

Sopimuksen tiedot

  • Sopimus on toistaiseksi voimassa 14 vuorokauden
    irtisanomisajalla
  • Hinta mukailee sähkön markkinahinnan kehitystä
  • Sopimus sisältää sähkötapaturmavakuutuksen koko perheellesi
  • Sähkön alkuperä on Suomen tuotantoalkuperäjakauman mukainen: ydinvoima 18 %, fossiiliset 70 %, uusiutuvat 12 % (2022)
  • Alla olevat hinnat sisältävät alv. 24 %.

Perussähkö

Perussähkö on helppo ja luotettava valinta ja siksi myös suosituin tuotteemme. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

15,46 snt/kWh
Perusmaksu 4,74 €/kk
Tilaa nyt

Sähkön alkuperä

Tämän sähkösopimuksen alkuperä perustuu Suomessa tuotetun sähkön tuotantojakaumaan, josta on vähennetty alkuperältään varmennettu uusiutuvilla energialähteillä tuotettu sähkö.

Yhdistelmäsähkön hiilidioksidin ominaispäästö on 471,3 g/kWh ja käytetyn ydinpolttoaineen määrä 0,6 mg/kWh. Katso myös kaiken myymämme sähkön alkuperä ja ominaispäästöt.

Energiamuoto %
Ydinvoima 18
Fossiiliset 70
Uusiutuvat 12

Helenin asiakkuus kannattaa

Luotettava energiayhtiö

Olemme asiakkaiden luotettava ja toimintavarma kumppani energiamurroksessa yli 100 vuoden kokemuksella. Tarjoamme asiakkaillemme parhaat energiaratkaisut ja digitaaliset palvelut laajasta valikoimastamme.

Ilmainen Oma Helen -palvelu

Oma Helen -palvelussa saat helposti kokonaiskuvan sähkönkäytöstäsi ja pysyt ajan tasalla energia-asioistasi. Oma Helen palvelee sinua ympäri vuorokauden juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Sähkötapaturmavakuutus koko perheelle sisältyy sopimukseen

Koska sähkötapaturma voi sattua kenelle ja milloin tahansa, kaikki Helenin sähköasiakkaat saavat maksuttoman sähkötapaturmavakuutuksen sopimuksen yhteyteen.

Sähkösopimusasiakkaanamme saat 20 % alennusta Fennian kotivakuutuksesta

Fennian kotivakuutusasiakkaana sinun on mahdollista saada vastaava alennus myös monista muista Fennian vakuutuksista. Edun saat ostaessasi kotivakuutuksen verkossa sähkösopimuksen ostamisen jälkeen.