Basel

Basel är ett elavtal som gäller tills vidare och som är ett enkelt och pålitligt val till varje hem. Elavtalets pris följer marknadspriset. Basel passar särskilt för höghusinvånare.

Beställ nu

Basel – pålitligt och bekymmersfritt elavtal till ditt hem

Basel är ett elavtal som gäller tills vidare, vars pris följer utvecklingen av
marknadspriset på el. Eventuella prisändringar meddelas minst en månad före det nya priset träder i kraft. Basel är ett enkelt och pålitligt val. Den lämpar sig särskilt för höghusinvånare.

Se elprislistor och villkor

Basel är Helens elavtal med leveransskyldighet för kunder som har ingått sitt Basel avtal före 31.8.2022 och vars förbrukningsplats är i Helsingfors. Just nu erbjuder Helen Börsel och Förbrukningsel-avtal för sina kunder som omfattas av leveransskyldigheten.

Avtalsinformation

  • Tillsvidareavtal – kontraktet gäller med 14 dagars uppsägningstid. 
  • Priset följer marknadsprisutvecklingen på el
  • Avtalet innehåller en elolycksfallförsäkring för hela din familj
  • Elens ursprung motsvarar ursprungsmixen för elproduktionen i Finland: kärnkraft 18 %, fossila 70 %, förnybara 12 % (2022)
  • Priserna nedan inkluderar moms 24 %. 

Basel

Basel är ett elavtal som gäller tills vidare och som är ett enkelt och pålitligt val till varje hem.

15,46 c/kWh
Grundavgift 4,74 €/mån
Beställ

Ursprunget för el

Ursprunget för el baserar sig på produktionsmixen för el som producerats i Finland, med avdrag för ursprungsgaranterad el från förnybara energikällor.

De specifika koldioxidutsläppen från el är 471,3 g/kWh och mängden använt kärnbränsle 0,6 mg/kWh. Läs också om ursprunget och de specifika utsläppen för all el vi säljer.

Form av energi %
Kärnkraft 18
Fossila 70
Förnybara 12

Det lönar sig att vara kund hos Helen

Pålitligt energibolag

I energiomvälvningen är vi en pålitlig och funktionssäker partner till våra kunder med över 100 års erfarenhet. Vi erbjuder våra kunder de bästa energilösningarna och digitala tjänsterna ur vårt breda sortiment.

Tjänsten Oma Helen utan kostnad

I tjänsten Oma Helen får du enkelt en överblick över din elförbrukning och håller dig uppdaterad om dina energifrågor. Oma Helen betjänar dig dygnet runt precis när det passar dig bäst.

En elolycksfallsförsäkring för hela familjen ingår i avtalet

Eftersom ett elolycksfall kan drabba vem som helst och när som helst, får Helens alla elkunder en kostnadsfri elolycksfallsförsäkring i samband med avtalet.

Du får 20 % rabatt på Fennias hemförsäkringar som vår elavtalskund

Som hemförsäkringskund hos Fennia får du motsvarande rabatt även på många andra försäkringar hos Fennia. Du får förmånen när du köper hemförsäkring på nätet efter köp av ett elavtal.

För mer information