Yritys Helen – Ditt företags energiärenden på ett och samma ställe

Yritys Helen -tjänsten är nyckeln till information om ditt företags energiförbrukning. Via tjänsten får du en helhetsbild över din energiförbrukning och -produktion, håller dig uppdaterad om energiärenden samt hanterar din kundrelation.

Logga in

Yritys Helen är ärendetjänsten för Helens alla företags- och husbolagskunder

Yritys Helen är en mångsidig ärendetjänst som samlar information om energiförbrukningen smidigt på ett och samma ställe. I tjänsten hittar du bland annat avtalsinformation, fakturor och årsrapporter. I Yritys Helen kan du följa energiförbrukningen till och med timme för timme för de tre senaste åren.

Det är enkelt att använda Yritys Helen och den passar alla sorters aktörer, oberoende av storlek eller bransch.

Vi utvecklar Yritys Helen aktivt och lägger till nya funktioner kontinuerligt.

Börja använda Yritys Helen -tjänsten genas, utan avgift!

yritys-helen.jpg

Varför ska man välja Yritys Helen?

energiankulutus.png

En omfattande vy över energiförbrukningen

Via Yritys Helen kan du följa med energiförbrukningen i fastigheterna per timme, dag, månad eller år under tre senaste åren.

Tjänsten gör det möjligt att följa med energiförbrukningen i fastigheterna enligt energislag.

sujuva-hallinta.png

Hjälp för budgetering och prognoser

Via Yritys Helen kan du ladda ner energiförbrukningsrapporter och prognoser för önskat tidsintervall. På så sätt kan du lättare identifiera energisparmöjligheter och vidta nödvändiga åtgärder.

Tjänsten hjälper dig att vara uppdaterad om effekterna av åtgärder för förbättrad energieffektivitet och att verifiera sparad energi.

budjetointi.png

Hantera kundrelationen smidigt

I Yritys Helens ärendetjänst ser du avtalsinformation, fakturor och årsrapporter sammanfattade för dina fastigheter. Du kan granska fakturor för upp till de senaste fem åren.

Du får också enkelt kontakt med kundtjänsten och hittar svar på vanliga frågor.

 Logga in i Yritys Helen enkelt

  1. Om du är en ny användare ska du registrera dig för Yritys Helen här
  2. Den första gången du identifierar dig behöver du personliga bankkoder, e-postadress och information på fakturan.
  3. Logga in i tjänsten här
Använd piltangenterna för att ändra frågan. Du kan öppna och stänga svar med mellanslagstangenten.

Om du är en ny användare ska du registrera dig för Yritys Helen här. Den första gången du identifierar dig behöver du personliga bankkoder, e-postadress och information på fakturan. Efter detta kan du logga in i tjänsten här.

Du kan följa med energiförbrukningen med en timmes noggrannhet. Förbrukningsuppgifter kan delas upp per timme, dag, månad eller år upp till de senaste tre åren.

Uppgifter om energiförbrukningen är tillgängliga för de fem senaste åren. Om företaget har fler avtal är förbrukningen endast synlig för de aktiva avtalen.

Ja. Du får en omfattande vy över avtal i Yritys Helen och du kan granska fakturor från de fem senaste åren.

Tjänsten kan användas på finska, svenska och engelska.

Alla användare loggar in med sitt eget användarnamn, men flera användare kan granska samma kundrelation. Till exempel kan både disponenten och styrelsemedlemmarna granska husbolagets energiärenden.

Du kan ladda ner energiförbrukningsrapporten i Yritys Helens webbversion. När du är inloggad i Yritys Helen kan du se förbruknings- och produktionsuppgifter för dina förbrukningsplatser under fliken ”El”, som du kommer till från ingångssidan.

Till höger i elförbrukningstabellen finns ett blått fält där det står ”Ladda ned som fil”. Här öppnas en vy där du kan ladda ned en rapport för önskat tidsintervall. Rapporten öppnas som en Excel-fil.