Yritys Helen – Ditt företags energiärenden på ett och samma ställe

Yritys Helen -tjänsten är nyckeln till information om ditt företags energiförbrukning. Via tjänsten får du en helhetsbild över din energiförbrukning och -produktion, håller dig uppdaterad om energiärenden samt hanterar din kundrelation.

Läs mer

El för husbolaget från Helen

Helen erbjuder elavtal både för bostadsaktiebolag och disponentbyråer i hela Finland. Bekanta dig med vårt utbud och gör ett elavtal enkelt på webben.

Sköt husbolagets energiärenden 24/7

Kontrollera räkningar, avtal och följ med husbolagets energiförbrukning i onlinetjänsten Yritys Helen.

Yritys Helen​


Avbrott i fjärrvärme- och kyladistributionen

Se listan som visar pågående och planerade avbrott i fjärrvärmedistributionen i Helsingfors.


Avbrott i eldistribution

Se kända avbrott i eldistribution.

Gå till kartan

Alla energitjänster för ditt husbolag från ett och samma ställe

Vi gör det enkelt för våra kunder att hantera sina energiärenden genom att erbjuda alla energitjänster från samma ställe – med över 100 års erfarenhet! Vi känner husbolagens behov och rekommenderar de lämpligaste energilösningarna som ger besparingar, förbättrar energieffektiviteten och höjer boendekomforten.

Utöver el har vi ett heltäckande produktsortiment och tjänster för husbolag

Värme

Helen erbjuder husbolag ett mångsidigt och omfattande utbud av värmeprodukter som inkluderar fjärrvärme, bergvärme samt uppvärmningslösningar och tilläggstjänster som effektiviserar och kompletterar energiförbrukningen.

Kyla

Helens kyla kyler höghusbostäder i Helsingfors effektivt, tillförlitligt och miljövänligt. Samtidigt är det en investering som ökar fastigheternas och bostädernas värde.

Laddningslösningar

Vi erbjuder lösningar som passar husbolag, ända från en laddstation till elektrifiering av alla bilplatser. Med vår heltäckande erfarenhet av eldriven transport får ni den bästa lösningen för ert husbolags behov.

Solenergi

Ett eget solkraftverk ger husbolaget betydande besparingar, minskar på koldioxidavtrycket och ökar husbolagets värde. Vi erbjuder en högkvalitativ och säker helhetslösning som innehåller allt från initial kartläggning till driftsättning och kontinuerligt underhåll, om så önskas.