Yritys Helen - Yritysten ja taloyhtiöiden energia-asiat yhdessä paikassa

Yritys Helen -palvelu on avain yrityksesi energiankäytön tuntemiseen. Palvelusta saat kokonaiskuvan energiankäytöstäsi ja -tuotannostasi, pysyt ajan tasalla energia-asioistasi ja hallinnoit asiakkuuttasi. 

Kirjaudu sisään

Yritys Helen on kaikkien Helenin yritys- ja taloyhtiöasiakkaiden oma asiointipalvelu  

Yritys Helen on monipuolinen asiointipalvelu, joka tuo energiankäyttöön liittyvät tiedot kätevästi yhteen paikkaan. Palvelusta löydät muun muassa sopimustiedot, laskut ja vuosiraportit. Yritys Helen mahdollistaa energiankäytön seurannan tarkasti jopa tunnin tarkkuudella viimeisen 10 vuoden ajalta.

Yritys Helen -palvelun käyttö on helppoa ja se sopii kaikenlaisille toimijoille koosta tai toimialasta riippumatta.    

Kehitämme Yritys Heleniä aktiivisesti ja tuomme palveluun jatkuvasti uusia ominaisuuksia. 

Ota Yritys Helen -palvelu käyttöösi veloituksetta heti! 

yritys-helen.jpg

Miksi valita Yritys Helen?

energiankulutus.png

Kattava näkymä energiankulutukseen

Yritys Helen -palvelu mahdollistaa kiinteistöjen energiankulutuksen seurannan tunnin, päivän, kuukauden tai vuoden tarkkuudella jopa viimeisen 10 vuoden ajalta.

Palvelu mahdollistaa kiinteistöjen energiakulutuksen seurannan energialajeittain.

sujuva-hallinta.png

Apua budjetointiin ja ennakointiin

Yritys Helen -palvelusta voit ladata sekä energian käyttöraportit että -ennusteet halutulle aikavälille. Näin voit tunnistaa helpommin energiansäästön mahdollisuuksia ja tehdä tarvittavia toimenpiteitä.

Palvelu auttaa pysymään ajan tasalla energiatehokkuustoimenpiteiden vaikutuksista ja helpottaa todentamaan säästynyttä energiaa.

budjetointi.png

Asiakkuuden sujuva hallinta

Yritys Helen -asiointipalvelusta näet kootusti kiinteistöjesi sopimustiedot, laskut ja vuosiraportit. Laskuja pääset tarkastelemaan jopa viiden kuluneen vuoden ajalta.

Saat myös helposti yhteyden asiakaspalveluun ja löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. 

Kirjaudu Yritys Helen -palveluun helposti

  1. Jos olet uusi käyttäjä, rekisteröidy Yritys Helen -palveluun täältä
  2. Tarvitset ensimmäisellä kerralla tunnistautumiseen henkilökohtaisia pankkitunnuksia, sähköpostiosoitetta sekä tietoja laskulta
  3. Kirjaudu palveluun täältä

Usein kysyttyä Yritys Helen -palvelusta

Voit vaihtaa kysymystä nuolinäppäimillä ja avata ja sulkea vastauksen välilyönnillä.

Jos olet uusi käyttäjä, rekisteröidy Yritys Helen -palveluun tästä. Tarvitset ensimmäisellä kerralla tunnistautumiseen henkilökohtaisia pankkitunnuksia, sähköpostiosoitetta sekä tietoja laskulta. Tämän jälkeen voit kirjautua palveluun tästä. 

Energiankulutusta on mahdollista seurata tunnin tarkkuudella. Kulutustiedot voidaan jakaa tunnin, päivän, kuukauden tai vuoden tarkkuudella jopa viimeisen 10 vuoden ajalta.

Energiankulutuksen tiedot ovat nähtävissäviimeisen 10 vuoden ajalta. Mikäli yrityksellä on useampia sopimuksia vain aktiivisten sopimusten kulutukset näkyvät.

Kyllä voi. Saat Yritys Helen -palvelussa kattavan näkymän sopimuksiin ja laskuja pääset seuraamaan viiden kuluneen vuoden ajalta. 

Palvelua on mahdollista käyttää suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Kyllä voi. Kaikki käyttäjät kirjautuvat omalla käyttäjätunnuksellaan, mutta useampi käyttäjä voi päästä katsomaan samaa asiakkuutta. Esimerkiksi sekä isännöitsijä että hallituksen jäsenet voivat tarkastella taloyhtiön energia-asioita.

Pääset lataamaan energiankäytön raportin Yritys Helenistä selaimen kautta. Kun olet kirjautuneena Yritys Heleniin, pääset etusivun kautta kohdasta "Sähkö" katsomaan käyttöpaikkojesi kulutus-, ja tuotantotietoja. Sähkönkäyttötaulukon oikeassa yläreunassa on sininen palkki, jossa lukee " Lataa tiedostona". Tästä avautuu näkymä, josta voit ladata haluamasi aikavälin raportin. Raportti avautuu Excel -tiedostona.