Digiratkaisuiden työpaikat

Digiosaaja, tule kehittämään uuden energia-aikakauden digitaalisia palveluita asiakkaillemme ja tekemään kanssamme hiilineutraalia tulevaisuutta!

Rakennamme nyt Helen Software Development -tiimiä!

  • Työskentelemme tulevaisuuden teknologioiden parissa, joita ovat mm. vety, sähköinen liikenne, pienydinvoimalat ja energian varastointi.
  • Olemme datayhtiö ja ohjelmistokehityksemme toimiikin erittäin tiiviissä yhteistyössä data- ja tekoäly -yksikkömme kanssa.
  • Palvelumme perustuvat myös vahvaan design-työhön, jonka tukena toimii Helen Design System. Lisäksi kehitystämme ohjaa loistava product owner -osaamisemme.
  • Kehitämme moderneilla teknologioilla ja tekemisemme rakentuu pilveen.
  • Ohjelmistokehitystiimimme koostuvat sekä inhouse-tiimin että kumppaniemme kokeneista kehittäjistä. Se mahdollistaa devaajillemme hyvät kehittymis- ja oppimismahdollisuudet.
  • Kehitystiimimme ovat mukana palveluiden koko elinkaaressa suunnittelusta alkaen.
  • Toimialueemme on laaja ja mahdollistaa myös tehtäväkierron niin sisällön kuin tech-osaamisen mukaan.
  • Meillä voit työskennellä joustavasti esimerkiksi kotikonttorilta tai mökkilaiturilta käsin. Toivomme toki, että haluat ajoittain käydä moikkaamassa kollegojasi toimistollamme Kampin Sähkötalolla.

”Digitaalista käyttökokemustamme on rakennettu pitkään menestyksekkäästi ulkoisten devaustiimien voimin ja nyt rakennamme Helenin oman devaustiimin jatkamaan menestyksekästä työtä. Tässä on tulevaisuus.”

- Head of Software Development Jouni Rantalankila

Luomme digipalveluja, jotka muuttavat maailmaa

Digitaalisten ratkaisujen merkitys energiamurroksessa on keskeinen. Matkaa kohti hiilineutraaliutta rakennetaan erilaisten IoT-ratkaisujen, energiadatan ja erinomaisen digitaalisen käyttökokemuksen kautta.

Digitaaliset palvelut ovat läsnä asiakkaidemme arjessa kaikissa asiakkuuden vaiheissa – on kyse sitten sopivien aurinkopaneelien hankkimisesta, kiinteistön energiajohtamisesta tai sähköauton latauksesta.

Näistä uuden energia-aikakauden digitaalisista ratkaisuista olemme ylpeitä

Kehitämme monipuolisesti ratkaisuja asiakkaidemme arkeen ja ketterät tiimimme työskentelevät esimerkiksi IoT:n, energiadatan ja digitaalisten ostopolkujen parissa. Hyödynnämme ennakkoluulottomasti uusinta teknologiaa.

Hae avoimiin paikkoihimme

Uuden energia-aikakauden rakentaminen edellyttää monipuolista osaamista. Olit sitten kokeneempi osaaja tai vasta uraasi aloittelemassa, meillä työskentelet puhtaamman ja toimivamman tulevaisuuden eteen. Yhdistetään voimat!

Avoimia työpaikkoja: 2

Tehtävän nimi Kaupunki Hakuaika päättyy Työnantaja
Fullstack Developer Helsinki 10.10.2023 23.59 Helen Oy
Data Engineer 15.10.2023 23.59 Helen Oy

Visiomme

Hiilineutraalius ja energiamurros

Tavoitteenamme on rakentaa entistä fiksumpi, hiilineutraali energiajärjestelmä. Kehitämme ennakkoluulottomasti entistä älykkäämpiä ja puhtaampia ratkaisuja vastaamaan tämän päivän ja huomisen energiahaasteisiin yhdessä asiakkaiden kanssa.

Visionamme on olla markkinoiden asiakaskeskeisin energiayhtiö

Palvelemme yli 500 000 asiakasta päivittäin. Kehitämme palveluita ketterästi yhdessä asiakkaidemme kanssa.

IoT – fyysinen maailma kohtaa digin

Energiaratkaisuissa fyysinen maailma kohtaa digin – me rakennamme digitaaliset palvelut jatkuvasti kehittyvän IoT-alustamme päälle.

Helen 💛 Data 

Data on toimintamme keskiössä. Datalla, analytiikalla ja tekoälyllä ohjaamme ja ennustamme arjen tekemistä, teemme energiatiedosta asiakkaille ymmärrettävää ja oivalluttavaa sekä mahdollistamme syvemmän kumppaniyhteistyön ja yhteiset innovaatiot.