Uutinen / 15.2.2017

Helenistä yrityksesi energiakumppani!

Helen tarjoaa yrityksellesi energiakumppanuutta. Tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa lisää asiakastyytyväisyyttä sekä tuottaa ajan myötä uudenlaisia ja entistä asiakaslähtöisempiä tuotteita ja palveluita.

- Energiakumppanuus on kaupankäynnin ohella yhteistyötä ja yhdessä kehittämistä, jotta yrityksenne kaikkiin energiatarpeisiin löydetään sopivimmat ratkaisut. Kumppaninamme asiakas voi hoitaa yhdellä kertaa asiat kuntoon eri tuotteiden osalta, Myynti yrityksille –yksikön päällikkö Jyrki Eurén kertoo.

Yritysmyynnin henkilöt 

Energiaa ja asiantuntijuutta

Yrityksesi käytettävissä ovat energiatuotteiden ja -palveluiden ohella vahvat energiamarkkina-asiantuntijamme. He seuraavat ja analysoivat intensiivisesti energiamarkkinoita.

Tavoitteenamme on tarjota yrityksille pitkäjänteisesti edullinen ja ennustettava hinta sähkölle. Sähkötuotteistamme valitaan yrityksellesi paras vaihtoehto.

Lisäksi Sähkösalkku-palvelu paljon sähköä käyttäville yrityksille tarjoaa monipuoliset tavat sähkön hankintaan. Nimetyt yhteyshenkilö ja salkunhoitaja räätälöivät yrityksellesi hankintastrategian, toteuttavat sitä ja raportoivat siitä säännöllisesti.

Energiatehokas järjestelmämme Helsingissä tuo kaukolämmön ja kaukojäähdytyksen yrityksenne kaikkiin kiinteistöihin kustannustehokkaasti ja toimitusvarmasti. Osallistumme aktiivisesti uusien ympäristöä ja energiatehokkuutta palvelevien lämmitysratkaisujen kehittämiseen.

Keskiössä asiakkaan oma liiketoiminta

- Yhden luukun periaate on kustannustehokas tapa hoitaa yrityksen energia-asiat. Energiakumppaninamme asiakas hyötyy kiistatta yritykselle rakennetusta kokonaispalveluratkaisusta. Yrityksen energia-asiat pysyvät hallinnassa, ja asiakas voi keskittyä omaan liiketoimintaansa, Jyrki Eurén toteaa.

Kysy lisää energiaratkaisuistamme!