• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää
Sähkö

Helenistä yrityksesi energiakumppani

  • Teksti: Heli Kuusisto
  • Kuvat:
  • 2018-10-01

Me heleniläiset autamme yritystäsi kaikissa energiakysymyksissä. Myös niissä kysymyksissä, joita ette osanneet vielä kysyäkään. Pyrimme siihen, että te pystytte tekemään maailman parasta bisnestä, tai että se ei ainakaan jää energiasta kiinni. 

- Energiakumppanuus on kaupankäynnin ohella yhteistyötä ja yhdessä kehittämistä, jotta yrityksenne kaikkiin energiatarpeisiin löydetään sopivimmat ratkaisut. Kumppaninamme asiakas voi hoitaa yhdellä kertaa asiat kuntoon eri tuotteiden osalta, Myynti yrityksille –yksikön päällikkö Jyrki Eurén kertoo.

Energiaa ja asiantuntijuutta

Yrityksesi käytettävissä ovat energiatuotteiden ja -palveluiden ohella vahvat energiamarkkina-asiantuntijamme. He seuraavat ja analysoivat intensiivisesti energiamarkkinoita.

Tavoitteenamme on tarjota yrityksille pitkäjänteisesti edullinen ja ennustettava hinta sähkölle. Sähkötuotteistamme valitaan yrityksellesi paras vaihtoehto.

Lisäksi Sähkösalkku-palvelu paljon sähköä käyttäville yrityksille tarjoaa monipuoliset tavat sähkön hankintaan. Nimetyt yhteyshenkilö ja salkunhoitaja räätälöivät yrityksellesi hankintastrategian, toteuttavat sitä ja raportoivat siitä säännöllisesti. 

Energiatehokas järjestelmämme Helsingissä tuo kaukolämmön ja kaukojäähdytyksen yrityksenne kaikkiin kiinteistöihin kustannustehokkaasti ja toimitusvarmasti. Osallistumme aktiivisesti uusien ympäristöä ja energiatehokkuutta palvelevien lämmitysratkaisujen kehittämiseen.

Keskiössä asiakkaan oma liiketoiminta

- Yhden luukun periaate on kustannustehokas tapa hoitaa yrityksen energia-asiat. Energiakumppaninamme asiakas hyötyy kiistatta yritykselle rakennetusta kokonaispalveluratkaisusta. Yrityksen energia-asiat pysyvät hallinnassa, ja asiakas voi keskittyä omaan liiketoimintaansa, Jyrki Eurén toteaa.

Helenin yritysmyynti

Kysy lisää energiaratkaisuistamme!

Asiantuntijamme ovat palveluksessasi

Asiantuntijamme palvelevat yritysasiakkaita niin sähköön, lämpöön kuin jäähdytykseen liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Aurinkovoimala ilman investointia luo arvoa yrityksellesi

Haluatko saada yrityksellesi kaikki aurinkoenergian hyödyt mahdollisimman riskittömästi ilman pääomainvestointia? Voisiko yrityksesi olla edelläkävijä uudenlaisten ja puhtaiden energiaratkaisujen hyödyntämisessä? 

Jäähdytyspalveluiden kysyntä on kasvussa – hyviä sisäolosuhteita arvostetaan

Asiakkaat arvostavat yhä enemmän hyviä olosuhteita sisätiloissa – ulkolämpötilasta riippumatta. Helen vastaa jäähdytyksen kysynnän kasvuun tarjoamalla asiakkailleen kestävästi tuotettua jäähdytystä Helsinkiin.