Huoletonta lämpöä yrityksille

Kaukolämpö on yritykselle pitkäaikainen ja vakaa sijoitus. Olemme jatkuvasti mukana varmistamassa, että kaikki toimii kuten pitää. 

Kaukolämpöpalvelua moneen tilanteeseen

Ylivertainen lämmitysratkaisu

 • Huippuluokan toimitusvarmuus
 • Vaivaton ja luotettava lämmitysratkaisu
 • Hyödynnämme lämmityksessä hukkaenergian tehokkaasti, ainutlaatuisen ja palkitun energiajärjestelmän avulla


Valitse ympäristöystävällinen kaukolämpö

 • Ekolämpö Bio on ympäristön kannalta parasta helsinkiläistä lämmitysenergiaa.
 • Ekolämpö Bio tuotetaan alkuperävarmennetusti uusiutuvalla puupohjaisella biomassalla, joka hankitaan sertifioiduista lähteistä.
 • Yrityksesi pienentää konkreettisesti kiinteistön hiilijalanjälkeä ja edistää paikallisen ja uusiutuvan energian tuotantoa.


Huolehdimme lämmön saatavuudesta ja huollosta

 • Tarkastamme etukäteen kaukolämpölaitteiden asennussuunnitelmat ja asennukset.
 • Huolehdimme laitteiden laadunvalvonnasta liittymisen ja laiteuusinnan yhteydessä.
 • Seuraamme laitteiden kuntoa omien huoltotoimiemme yhteydessä ja etäluennan avulla sekä tarjoamme apua tarvittaessa.
 • Tarjoamme asiantuntemustamme muutos- ja korjaustilanteissa. Energiatehokkuutta kannattaa parantaa korjausten yhteydessä.


Ota yhteyttä

Palvelua eri tarpeisiin

Yrityksesi tarpeisiin sopiva lämmitysratkaisu

Kaukolämpö on ylivertainen, huoleton ja energiatehokas lämmitysratkaisu vaativammallekin toimisto- ja liikekiinteistölle.

Tarjoamme myös uusiutuvilla energianlähteillä tuotettua uusiutuvaa kaukolämpöä

Kaukolämpömme on maailmallakin useaan kertaan palkittu. Palvelemme asiakkaitamme pitkällä energia-alan kokemuksella tarjoten aina tehokkaimpia ratkaisuja. Modernin teknologian ohella tärkeimmässä roolissa ovat osaavat asiantuntijamme sekä laaja kumppaniverkostomme, joiden avulla varmistamme kaukolämmön sujuvan toimituksen asiakkaidemme kiinteistöihin.

Ota meihin yhteyttä

Energiaratkaisut asiakkaan toiveiden mukaan

Energiakumppanina löydämme sopivimmat ratkaisut yrityksenne kaikkiin energiatarpeisiin. Laitamme asiat kuntoon niin lämmityksen, sähkön kuin jäähdytyksen osalta.

Palveluumme sisältyy Helenin ammattilaisten konsultaatio budjettiarvoineen, joten olethan meihin yhteydessä jo hankevaiheessa. Näin pystymme varmistamaan kaukolämmön saatavuuden ja kiinteistölle parhaan mahdollisen toteutustavan. Kun suunnitelmat ovat kunnossa, lähetämme sopimuksen allekirjoitettavaksi.

Vastaamme mielellämme kaikkiin kiinteistön lämmittämistä koskeviin kysymyksiin.

Ota meihin yhteyttä

Tukea ja ymmärrystä suunnitteluun

Kaukolämpö on ekologisesti järkevin ratkaisu tiiviisti rakennetuilla asuinalueilla. Panostamalla hankevaiheen suunnitteluun, säästetään asiakkaan rahoja ja vältetään aikataululliset yllätykset.

Konsultoimme mielellämme suunnitelmia ja lämmönjakohuoneen sijaintia jo hanke- tai  rakennuslupavaiheessa. Tutustu arkkitehtipiirrustuksiin liittyvään ohjeistukseemme. Toimita meille piirrustukset dokumenttien latauspalvelun kautta.

Lämmittämisen ammattilaiset apunasi

Varmistamme kaukolämmön liitoskohdan ja laitteiden mitoituksen tarkistamalla kaikki suunnitelmat etukäteen. Meiltä saat myös karttaotteen. 

Sovellamme alan yleisiä määräyksiä ja ohjeita sekä tarjoamme esimerkkikytkentöjä. Tutustu LVI- suunnitelmiin liittyvään ohjeistukseemme. Toimita meille kiinteistön tiedot ja suunnitelmat dokumenttien latauspalvelun kautta.

Liity kaukolämpöammattilaisten joukkoon

Osana laadunvalvontaamme tarkistamme urakoitsijan asennussuunnitelman ja suoritamme laitteille tarkastuksen ennen niiden käyttöönottoa. Lähetä meille tarvittavat suunnitelmat dokumenttien latauspalvelun kautta. Tutustu myös urakointipiirrustuksiin liittyvään ohjeistukseemme.

Kaukolämpöverkollamme saa urakoida vain vaadittavilla luvilla. Liity siis Helenin ammattilaisverkostoon ja aloita urakoinnit Helsingissä. 

Tee urakoitsijahakemus 

Kaukolämmöllä on monta käyttötarkoitusta

 • Pitää pihat ja kulkuväylät sulana talvella
 • Kuivattaa märkätilat energiatehokkaasti
 • Lämmittää rakennusaikana tasaisesti ja taloudellisesti


Euroopan parasta kaukolämpöosaamista

 • Tarjoamme käyttöösi yli satavuotisen kokemuksen energia-alalta.
 • Käytössäsi on suoraan tai epäsuoraan yli 1000 ammattilaisen joukko, ja lisäksi meillä on laaja ja osaava kumppaniverkosto.
 • Yhdessä olemme johtava kaukolämmön ja jäähdytyksen osaaja Euroopassa.


Monipuolinen energiakumppani

Kaukolämmön hinta

Katso kauden hinta

Kaukolämmön alkuperä

Kaukolämmön alkuperä perustuu Helsingin kaukolämmön tuotantojakaumaan, josta on vähennetty uusiutuvan kaukolämmön osuus ja muut erillismyynnit.

Kaukolämmön hiilidioksidin ominaispäästö oli 190 g/kWh vuonna 2021. Katso myös kaiken myydyn kaukolämmön alkuperä ja ominaispäästöt.

2021

Energiamuoto %
Öljy 4,7
Maakaasu 31,7
Bio 6,4
Kivihiili 47,5
Lämpöpumput 9,7

Kaukolämmön alkuperä 2021

Ota yhteyttä myyjiimme

Yritys Helen palvelee ympäri vuorokauden

Yritys Helen antaa kokonaiskuvan energiankäytöstäsi, löydät sopimuksesi ja laskusi ja hoidat helposti energiaan liittyvän asioinnin. Voit tarkkailla energiankulutustietoja jopa tunnin tarkkuudella. 

Kirjaudu sisään

Mitä lämpöön liittyminen käytännössä tarkoittaa?

Tutustu ajankohtaisiin uutisiin