Lämpöä yrityksille ja taloyhtiöille

Kaukolämmön edut

Kaukolämpökiinteistöjä arvostetaan monestakin syystä. Toimitusvarmuus, energiatehokkuus ja vaivattomuus tekevät kaukolämmöstä järkevän lämmitysratkaisun vaativimmallekin yritykselle.

Kaukolämmitys on mukava ja vaivaton

Lämmitysjärjestelmää ei tarvitse itse säätää. Valvomme jakeluverkkoa yötä päivää ja huollamme sitä säännöllisesti. Seuraamme jatkuvasti kiinteistön energiankulutusta ja raportoimme mahdollisissa vikatilanteissa.

Kaukolämmitys ei vie aikaa tai vaadi jatkuvia toimenpiteitä. Lämmönjakokeskuksen säätöjärjestelmä viritetään asennuksen yhteydessä vastaamaan kiinteistön ominaisuuksia, eikä järjestelmää sen jälkeen tarvitse virittää. Tarvittaessa tarjoamme tukemme ja neuvomme kaikessa lämmitykseen liittyvissä asioissa.

Lämpötila on aina hallitun tasainen

Kaukolämmöllä lämmitetyssä talossa sisätilojen lämmitys pysyy aina halutun tasoisena vallitsevasta ulkolämpötilasta riippumatta. Huonelämpötilan tasaisuutta voidaan automaattisesti hallita lattialämmityksellä tai lämpöpattereilla. Näin huomioidaan auringon, ihmisten tai laitteiden lämmittävä vaikutus, joka ei aina jakaudu tasan kaikkiin huonetiloihin.

Kaukolämpö on toimitusvarma

Kaukolämmön toimituksen keskeytysaika asiakasta kohti on vain 2-3 tuntia vuodessa. Toimitusvarmuus onkin asiakkaidemme mielestä yksi merkittävimmistä eduista.

Toimitamme kaukolämmön turvallisesti maanalaisen verkon kautta. Tärkeimmät yhteydet ovat huoltovarmoissa tunneleissa, syvällä kallion alla. Tuotanto on hajautettu kymmeniin tuotantopisteisiin eri kaupunginosiin, ja tuotantokatkoihin on varauduttu lisäreservein. Apu tulee nopeasti mahdollisissa jakelukeskeytystilanteissa.

Lämmintä vettä on aina saatavilla, sillä lämmin vesi kiertää jatkuvasti kiinteistön lämmitysjärjestelmässä. Kierron ansiosta lämmintä vettä saa yhtä nopeasti kaikissa kiinteistön vesipisteissä.

Kaukolämmön hinnoittelu on vakaata

Kaukolämmön hinnanmuodostus on avointa ja muutokset ennakoitavissa, mikä luo taloudellista turvaa. Kaukolämpö tuotetaan hajautetusti ja useita energialähteitä hyödyntäen aina siellä, missä se on kustannusten kannalta järkevintä.

€/MWh

  Verollinen keskihinta Veroton keskihinta
2015 64.9 52.3
2016 67.00 54.03
2017 72.08 58.13
2018 80.44 64.87

 

Kaukolämpö estää teiden liukkauden 

Kaukolämpö on energiatehokas ja huomaamaton tapa pitää jalkakäytävät ja raitiokiskot sulana. Siksi esimerkiksi Aleksanterinkatu on lumeton talvellakin. Lue lisää sulanapidosta ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Jaa: