Tutustu Helenin lämmitystarjoamaan

Helen tarjoaa taloyhtiölle monipuolisen ja laajan lämmön tuotevalikoiman, joka sisältää kaukolämmön, maalämmön sekä energiankäyttöä tehostavat ja täydentävät lämmitysratkaisut ja lisäpalvelut. Heleniltä löydät juuri teidän taloyhtiöllenne parhaiten sopivan lämmitysmuodon, joka tuo vakautta ja ennustettavuutta arkeen.

Ota yhteyttä

Kaukolämpö

Kaukolämpö on vakaa, vaivaton ja luotettava lämmitysratkaisu, joka sopii kaikentyyppisille kiinteistöille. Kaukolämmön käyttö on yksinkertaista, laitteiston elinkaari pitkä, eikä se juurikaan vaadi hoitoa. Helenin kaukolämmön toimitusvarmuus on maailman huippua. Kaukolämpö on kestävä valinta lämmittää kaupungissa, ja se toimii luotettavasti myös yhdessä muiden lämmitysmuotojen ja energiatehokkuusratkaisuiden kanssa.

Kutsu asiantuntijamme käymään ja valjasta osaamisemme parhaiden lämmitysratkaisuiden löytämiseen!

Onko kaukolämpö ajankohtainen aihe taloyhtiössäsi? Kutsu asiantuntijamme maksutta keskustelemaan kiinteistön energiatehokkaasta lämmityksestä ja energiansäästömahdollisuuksista taloyhtiösi tai isännöintitoimistosi kokoukseen.

Lue lisää

Pienennä kaukolämmön hiilijalanjälkeä

Ekolämpö Kierto

Päivittämällä lämmityksen Ekolämpö Kiertoon pienennät konkreettisesti kiinteistön hiilijalanjälkeä ja edistät paikallisen ja CO2-vapaan energian tuotantoa. ​Lämmön alkuperä varmennetaan Energiaviraston myöntämien uusiutuvan lämmön ja hukkalämmön alkuperätakuin. Kaukolämmön sopimushintojen lisäksi Ekolämpö Kierrosta tulee pieni lisämaksu.

Ekolämpö Bio

Päivittämällä kiinteistön lämmityksen Ekolämpö Bioon pienennät konkreettisesti kiinteistön hiilijalanjälkeä ja edistät paikallisen ja uusiutuvan energian tuotantoa. Lämmön alkuperä on varmennettu Energiaviraston uusiutuvan lämmön alkuperätakuulla. Kaukolämmön sopimushintojen lisäksi Ekolämpö Biosta tulee pieni lisämaksu.

Täydennä kaukolämpöä energiatehokkailla ratkaisuilla

Poistoilmalämpöpumppu

Säästä lämmityskuluissa ja hyödynnä hukkalämpö tehokkaasti kiinteistön ja käyttöveden lämmitykseen poistoilmalämpöpumpun avulla. Poistoilmalämpöpumppu on kustannustehokas keino tehostaa nykyistä kaukolämpöjärjestelmää.

Kiinteistövahti

Kiinteistövahdilla takaat tasaiset lämmitysolosuhteet jokaisessa asuinhuoneistossa ja säästät samalla energiaa. Kiinteistövahti tarjoaa dataan pohjautuvaa tietoa huoneistojen lämpötiloista, ilmankosteudesta ja ulkolämpötilasta ja antaa ehdotuksia lämmitysjärjestelmän säätöihin.

Lämmönjakokeskukset

Tarjoamme lämmönjakokeskuksia avaimet käteen -investointeina sekä Älykkäitä lämmönjakokeskuksia asennettuna ja ylläpidettynä kiinteää kuukausimaksua vastaan. Älykkään lämmönjakokeskuksen ennakoiva kunnossapito mahdollistaa vikatilanteiden havaitsemisen ja korjaamisen nopeasti.

Maalämpö

Maalämpö on hintavakaa ja ekologinen lämmitysratkaisu, joka soveltuu yllättäviinkin paikkoihin, kuten kaupunkien keskustoihin. Maalämpö voidaan maksaa pois nostamatta taloyhtiön kokonaisvastiketta, sillä maasta tuleva lämpöenergia on ilmaista. Maalämpöjärjestelmää voidaan tehostaa lämmöntalteenotolla, joka parantaa rakennuksen energiatehokkuutta entisestään ja vähentää porattavien maalämpöreikien määrää.

20201013_helen_maalampo-57_781x414px.jpg

Oma maalämpö

Saat taloyhtiölle räätälöidyn, oman maalämpöjärjestelmän käyttövalmiina toimituksena. Saat selkeät tiedot hankkeen kokonaiskustannuksista, eri toteutusvaiheista ja aikataulusta – Helen huolehtii sujuvasta toteutuksesta. Oikein mitoitettu ja laadukkaasti toteutettu järjestelmä maksaa itsensä takaisin ja kerryttää taloyhtiölle merkittävää säästöä.

20201006_maalampo_nainen_kallio_kerrostalo_781x414px.jpg

Maalämpö palveluna

Ympäristöystävällinen ja hintavakaa lämpötuote ilman taloyhtiön omaa investointia. Saat taloyhtiölle maalämpöjärjestelmän, jonka toiminnasta me pidämme huolen. Ennakoitavat kustannukset helpottavat taloyhtiön budjetointia, eikä yllättäviä korjauskustannuksia muodostu. Sopimuskauden (20 vuotta) jälkeen taloyhtiö voi valita jatkaako huoletonta palvelua vai lunastaako järjestelmän itselleen yhden kuukauden palvelumaksun hinnalla.

Maalämmön lisäpalvelut

Kiinteistövahti

Kiinteistövahdilla takaat tasaiset lämmitysolosuhteet jokaisessa asuinhuoneistossa ja säästät samalla energiaa. Kiinteistövahti tarjoaa dataan pohjautuvaa tietoa huoneistojen lämpötiloista, ilmankosteudesta ja ulkolämpötilasta ja antaa ehdotuksia lämmitysjärjestelmän säätöihin.

Huolto- ja valvontasopimus

Kattava huolto- ja valvontasopimus tuo turvaa ja auttaa mahdollisten vikatilanteiden ennaltaehkäisyssä ja korjaamisessa. Tämä lisäpalvelu sisältää maalämpöratkaisun etävalvonnan, kokonaisvaltaiset vuosihuollot sekä toiminta- ja energiaraportoinnin.

Tutustu Energiaremonttiin ja sen hyötyihin taloyhtiölle

Energiaremontin avulla taloyhtiö voi säästää energiakustannuksissa, parantaa asumisen mukavuutta ja pienentää hiilijalanjälkeään. Energiaremontin avulla taloyhtiö siirtyy kohti uutta energia-aikakautta energiatehokkuutta kasvattavan lämpötuotteen, aurinkovoimalan, sähköautojen latausvalmiuden sekä asuntojen olosuhteita mittaavan Kiinteistövahdin myötä. Helppo kokonaisratkaisu luotettavasti Heleniltä.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Asiantuntijamme suosittelevat juuri teidän taloyhtiöönne sopivinta lämmitysratkaisua. Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä