Tutustu Helenin lämmitystarjoamaan

Helen tarjoaa taloyhtiölle monipuolisen ja laajan lämmön tuotevalikoiman, joka sisältää kaukolämmön, maalämmön sekä energiankäyttöä tehostavat ja täydentävät lämmitysratkaisut ja lisäpalvelut. Heleniltä löydät juuri teidän taloyhtiöllenne parhaiten sopivan lämmitysmuodon, joka tuo vakautta ja ennustettavuutta arkeen.

Ota yhteyttä

Kaukolämmityksen ja -jäähdytyksen käyttöraportit löytyvät Yritys Helenistä

Olemme tuonneet kaukolämmön ja -jäähdytyksen käyttöraportit Yritys Helen -palveluun. Voit tarkastella ja ladata käyttöraportit joko palvelun sovellusversiosta tai kirjautumalla palveluun verkkoselaimellasi. Huomioithan, ettemme lähetä käyttöraportteja enää postitse. 

Kirjaudu Yritys Helen -palveluun

Kaukolämpö

Kaukolämpö on vakaa, vaivaton ja luotettava lämmitysratkaisu, joka sopii kaikentyyppisille kiinteistöille. Kaukolämmön käyttö on yksinkertaista, laitteiston elinkaari pitkä, eikä se juurikaan vaadi hoitoa. Helenin kaukolämmön toimitusvarmuus on maailman huippua. Kaukolämpö on kestävä valinta lämmittää kaupungissa, ja se toimii luotettavasti myös yhdessä muiden lämmitysmuotojen ja energiatehokkuusratkaisuiden kanssa.

Kutsu asiantuntijamme käymään ja valjasta osaamisemme parhaiden lämmitysratkaisuiden löytämiseen!

Onko kaukolämpö ajankohtainen aihe taloyhtiössäsi? Kutsu asiantuntijamme maksutta keskustelemaan kiinteistön energiatehokkaasta lämmityksestä ja energiansäästömahdollisuuksista taloyhtiösi tai isännöintitoimistosi kokoukseen.

Lue lisää

Kaukolämpöä taloyhtiöille

Kuukausilämpö Kiinteistö

Nykyisen kaukolämpötuotteen uudistuessa 1.1.2024 alkaen taloyhtiö- ja yritysasiakkailla on oma tuote Kuukausilämpö Kiinteistö. Lämmityksen kuluja on jatkossa entistä helpompi seurata, sillä kuukausihinnoitellun Kuukausilämpö Kiinteistön hinta muodostuu kiinteästä perusmaksusta, jonka hinta määräytyy viimeisen kolmen vuoden kulutusdatasta sekä energiamaksusta, jonka hinnat päivitetään tammikuussa ja heinäkuussa vuodeksi kerrallaan. 

Kiinteähintainen Kaukolämpö

Hallitse budjettia luotettavasti kolmen vuoden määräaikaisella, kiinteähintaisella kaukolämpösopimuksella. Taloyhtiö- ja yritysasiakkaillemme suunnattu Kiinteähintainen Kaukolämpö tuo lämmityslaskuihin selkeyttä ja ennustettavuutta. Hinta muodostuu kiinteästä perusmaksusta ja sopimuskauden ajan muuttumattomana pysyvistä kuukausikohtaisista energiamaksuista. 

Pienennä kaukolämmön hiilijalanjälkeä

Ekolämpö Kierto

Päivittämällä lämmityksen Ekolämpö Kiertoon pienennät konkreettisesti kiinteistön hiilijalanjälkeä ja edistät paikallisen ja CO2-vapaan energian tuotantoa. ​Lämmön alkuperä varmennetaan Energiaviraston myöntämien uusiutuvan lämmön ja hukkalämmön alkuperätakuin. Kaukolämmön sopimushintojen lisäksi Ekolämpö Kierrosta tulee pieni lisämaksu.

Ekolämpö Bio

Päivittämällä kiinteistön lämmityksen Ekolämpö Bioon pienennät konkreettisesti kiinteistön hiilijalanjälkeä ja edistät paikallisen ja uusiutuvan energian tuotantoa. Lämmön alkuperä on varmennettu Energiaviraston uusiutuvan lämmön alkuperätakuulla. Kaukolämmön sopimushintojen lisäksi Ekolämpö Biosta tulee pieni lisämaksu.

Täydennä kaukolämpöä energiatehokkailla ratkaisuilla

Kiinteistövahti

Kiinteistövahdilla takaat tasaiset lämmitysolosuhteet jokaisessa asuinhuoneistossa ja säästät samalla energiaa. Kiinteistövahti tarjoaa dataan pohjautuvaa tietoa huoneistojen lämpötiloista, ilmankosteudesta ja ulkolämpötilasta ja antaa ehdotuksia lämmitysjärjestelmän säätöihin.

Lämmönjakokeskukset

Tarjoamme lämmönjakokeskuksia avaimet käteen -investointeina sekä Älykkäitä lämmönjakokeskuksia asennettuna ja ylläpidettynä kiinteää kuukausimaksua vastaan. Älykkään lämmönjakokeskuksen ennakoiva kunnossapito mahdollistaa vikatilanteiden havaitsemisen ja korjaamisen nopeasti.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Asiantuntijamme suosittelevat juuri teidän taloyhtiöönne sopivinta lämmitysratkaisua. Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä