DNA

Käpylässä sijaitseva DNA-talo näyttää mallia, millainen on tulevaisuuden työpaikka. Helen tekee läheistä yhteistyötä DNA:n kanssa, niin DNA-talossa kuin ympäri maan. 

DNA valitsi Helsingin Energian sähkönSähkömarkkinoita ymmärtävä asiantuntija

DNA on ollut Helenin asiakas vuoden 2010 lopulta. Group Treasurer Jouni Karjalainen ja hankintapäällikkö Irene Lamberg kertovat, että yhteistyö lähti DNA:n halusta tehostaa sähkön hankintaansa. 

– Halusimme keskittää koko maan tasolla omat suorat ostomme mahdollisimman pitkälle yhdelle kumppanille, joka ymmärtää  pörssisähkön maailmaa. Minä tai kukaan muu henkilökunnastamme ei ollut sähkönhankinnan asiantuntija, joten näimme, että oli  järkevää käyttää alan ammattilaisia, Jouni Karjalainen kertoo.

– Halusimme ennen kaikkea parempaa kustannusten ennustettavuutta – ja luonnollisesti mahdollisimman alhaista kustannustasoa, Irene Lamberg huomauttaa.

Karjalaisen ja Lambergin mielestä tavoitteet ovat täyttyneet hyvin. He ovat myös tyytyväisiä mutkattomaan tiedonsaantiin ja viestintään:

– Helen on koko ajan raportoinut meille tavalla, joka palvelee meitä. Pikku hiljaa tässä on alkanut itsekin ymmärtämään yhä enemmän sähkömarkkinoiden mekanismeja, Irene Lamberg kuvailee. 

Helen B 1/2013

Katso myös


Tutustu asiakaskokemuksiin

Asiakkaat kertovat kokemuksia palveluistamme


Danske Bank ja sähköiset raportit

Danske Bankissa arvostetaan selkeää sähkönkäytön raportointia.


Teknos tekee maalin


Saarioinen


Kahvia ja mausteita keskellä kaupunkia


Kauppa käy vähemmälläkin sähköllä


Keskon kanssa strateginen kumppanuus

Helsingin Energia on vuoden 2011 alusta lähtien toimittanut kaiken Keskon hankkiman sähkön.