Vietä elämäsi energisin kesä

Haluamme olla maailmanluokan työnantaja. Tavoite on kunnianhimoinen ja niin olemme mekin! Meillä rakennat päivittäin uutta energiatulevaisuutta – opit, teet ja koet yhdessä osaajiemme kanssa.

Vuoden 2022 kesätyöhakumme on päättynyt. Kiitos mielenkiinnostasi uramahdollisuuksiamme kohtaan!

Tule mukaan hyvän energian porukkaan

Etsimme energiseen joukkoomme lähes 60 uutta työkaveria tuomaan meille lisävirtaa, kehittymään ja työskentelemään hajautettujen energiaratkaisujen parissa. Olipa kesätyösi mikä tahansa monipuolisista paikoistamme, lupaamme sinulle, että kesä kanssamme on vaikuttava alku urallesi.

Kesätyöntekijät ovat korvaamaton osa työyhteisöämme. Suurin osa viime vuosien kesätyöntekijöistämme on opiskellut joko teknistä tai kaupallista alaa. Meiltä löytyy myös mielenkiintoisia tehtäviä muiden alojen opiskelijoille sekä ihka ensimmäisiä kesätöitään etsiville.

Kesätyöpaikkamme sijaitsevat Helsingissä eri toimipisteissämme kuten Kampin Sähkötalossa, voimalaitoksissa tai Käpylässä Helen Sähköverkon toimipisteessä. Korona toki vaikuttaa työskentelytapoihimme. Koska toimintamme on vakaalla pohjalla, voivat kaikki meille työkavereiksi hakevat olla varmoja siitä, että töitä riittää koronasta huolimatta koko kesäksi. Panostamme yhteisöllisyyteen ja vaikka emme näkisikään toisiamme etätöiden vuoksi kasvokkain, niin huolehdimme, että vahva yhteys säilyy!

Totuttuun tapaan olemme työnantajana sitoutuneet Vastuullisen kesäduunin periaatteisiin.

  

  

Meillä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja.

”Parasta kesätöissä oli kaikki”

Kesätyöntekijöiden viihtyminen on meille todella tärkeää ja haluamme yhdessä tarjota heille parhaan mahdollisen kokemuksen. Lue blogistamme Hanasaaren voimalaitoksessa työskennelleen Pinjan kokemuksista. Tutustu myös muiden kesäheleniläisten palautteisiin:

”Työ on ollut mielenkiintoista, ja olen ollut todella tyytyväinen siihen, mitä olen päässyt Helenissä tekemään. Minusta oli hienoa, että esihenkilöni muisti, kun kerroin haastattelussa olevani kiinnostunut ympäristöasioista, sillä hän otti sen työtehtävissäni huomioon."

”Kesä sujui mainiosti. Hyvä työporukka ja joustavat työajat mahdollistivat mukavan kesätyökokemuksen. Sain kiitosta työstäni kollegoiltani, mikä motivoi tekemään työtehtävät vieläkin paremmin. Vaikka työtehtäväni eivät vastanneet täysin koulutustani, opin sellaisia taitoja, mistä uskon hyötyväni missä tahansa tehtävässä tulevaisuudessa."

”Mielenkiintoinen työpaikka ja hyvä työympäristö. Kesätyö on ollut viihtyisää ja se, että opinnäytetyötä on voinut nopealla aikataululla alkaa tekemään Helenille, oli iso plussa. Valmistuvalle opiskelijalle se, että opinnäytetyö aiheineen ja ohjaajineen järjestyy nopeasti, on tärkeää.”​

Millaista on olla Helenillä töissä?

Nappaa tästä parhaat vinkit kesätyön hakemiseen

1. Ole ajoissa liikkeellä

Työnhaku vaatii oman aikansa. CV:tä ja hakemuskirjettä on usein syytä muokata kulloinkin haettavan paikan mukaan, joten hakemusten suunnitteluun ja täyttämiseen on syytä varata tarpeeksi aikaa. Huolella laadittu työhakemus kiinnittää varmemmin huomion!

2. Päivitä CV ja LinkedIn edustuskuntoon

Tärkeintä on tietenkin se, että CV:ssäsi on ajantasaiset työkokemustiedot, kuvaukset työtehtävistä ja tieto viimeisimmästä opiskelupaikastasi. Nykyisin hakemuksiin on mahdollista liittää LinkedIn-profiili, jossa sinun kannattaa kiinnittää erityistä huomiota esittelyysi. Ajattele laadukasta hakemusta ja Linkedln-profiilia omana myyntipuheenasi!

3. Valmistele hissipuhe omasta osaamisestasi

Työhaastattelu kestää usein vain tunnin ja keskusteltavaa on paljon. Mieti jo valmiiksi sitä, mitkä asiat haluat meille kertoa haastattelun aikana. Millainen työntekijä ja tyyppi olet? Mikä sinua motivoi ja miksi hait juuri tätä paikkaa? Miten osaamisesi auttaisi sinua hakemassasi työssä? Millaisesta urapolusta haaveilet ja millaisessa porukassa haluaisit työskennellä? Hyvin jäsennellyt ajatukset välittyvät haastattelupöydän toiselle puolelle ja arvostamme hyvää valmistautumista.

4. Ole oma itsesi

Turhaan ei tarvitse jännittää, sillä vaikka pidämmekin itseämme kaikin puolin pätevinä ja hyvinä tyyppeinä, olemme mekin vain ihan tavallisia ihmisiä. Siksi emme odota uusilta työkavereiltammekaan yli-inhimillisiä ominaisuuksia. Anna persoonasi tulla esiin!

5. Kysy rohkeasti

Muista, että työhaastattelu on aina kahden kauppa, jossa myös sinä voit arvioida olisiko Helen sinulle sopiva työnantaja. Kysele haastattelussa mieltä askarruttavia asioita ja ole utelias. Näin sinulle avautuu tehtävänkuvan laajuus ja saat ehkä tietää joitakin yksityiskohtia, joita emme muuten olisi hoksanneet mainita.

Seuraa Heleniä somessa

Twitter


Seuraa työpaikkailmoituksia, uutisia ja ajankohtaista energiakeskustelua.

Instagram


Seuraa heleniläisten arkea, löydä arkistojen helmiä ja näe kuvia paikoista, jonne vain heleniläiset pääsevät.

Helenin LinkedIn


Katso uusimmat työpaikkailmoitukset ja mielenkiintoisimmat uutiset. 

Katso myös


Avoimet työpaikat

Meillä työskentelet puhtaamman ja toimivamman tulevaisuuden eteen. Yhdistetään voimat!


Digiratkaisuiden työpaikat

Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja liity kasvavaan joukkoomme.


Opiskelijat ja kesätyöntekijät

Tarjoamme lukuisia mahdollisuuksia uraansa aloitteleville osaajille.