Blogi / 11.1.2023

Tiimienergia tuntuu kesätyöntekijän arjessa ja yhteishengessä

Kesätyöntekijöitämme kannustetaan tutustumaan toisiinsa ja luomaan yhteishenkeä. Anu Alanko, Enni Ukkonen ja Niklas Ylén kertovat, miten se näkyi.

Enni Ukkonen työskenteli Helenissä kesätöissä tuotekoordinaattorina, erityisalueenaan sähköinen liikenne. Hän pääsi kesällä oppimaan uutta osana monipuolista osaajajoukkoamme.

”Pääsin tekemään töitä kaikenlaisten ihmisten kanssa ympäri organisaatiota”, Enni kertoo.

Enni kehuu Helenin työilmapiiriä ja kollegoitaan.

”Talossa oli hyvä ilmapiiri sillä tavalla, että voi aina kysyä apua. Oli jotenkin heti selvää, että meidän tiimi tekee aina yhteistyötä.”

Keräämiemme palautteiden mukaan Helenin kesätyöntekijät ovat kesäänsä tyytyväisiä ja yllättyvät positiivisesti kesätyöjaksostaan.

Enni oli iloinen, kun kesätyöntekijöistä muodostui nopeasti kiva oma yhteisö.

”Myös me kesätyöntekijät tunsimme toisemme ja esimerkiksi järkättiin after workeja.”

Perehdyttämisestä pidettiin huolta

Enni muistelee myös kesän jälkeen jatkunutta työkaveruutta ilolla.

”Me Helenissä kesän jälkeen jatkaneet kesätyöntekijät järjestettiin sitten kesätyöntekijöiden pikkujoulut. Niissäkin oli niin hyvä fiilis. Anu oli leiponut meille, ja oli tosi mukavaa.”

Pikkujouluihin leipomukset tuonut Anu Alanko aloitti puolestaan kesätyöjaksonsa Helenin markkinointitiimissä markkinointiviestinnän koordinaattorina.

”Meillä oli kaikessa tekemisessä hyvä henki”, Anu kuvailee.

Anun mielestä Helenissä pidettiin huolta kesätyöntekijöiden perehdyttämisestä, hyvinvoinnista ja kehittymisestä. Ja mikä tärkeintä, oma tiimi oli hyvä, ja hyvä energia näkyi Anun mukaan kaikessa tekemisessä.

”Töissä oli ja on aidosti kivaa ja hauskaa, kun meillä oli yhteisiä työpäiviä toimistolla.”

Meillä saa kysyä rohkeasti mitä vain

Anullakaan ei ollut entuudestaan kokemusta energia-alasta. Kaikki olivat kuitenkin aina valmiita auttamaan ja vastaamaan, hän kehuu.

”Tyhmiäkin kysymyksiä sai kysyä! Helen on ollut turvallinen ympäristö, ei tarvinnut yhtään miettiä, että voiko kysyä.”

Kestävän kehityksen opiskelija Niklas Ylén oli osa samaa kesätyöntekijöiden porukkaa. Niklaksen nimike kesätöissä oli tuotehallinnan ja -kehityksen projektityöntekijä.

Hän kertoo tykänneensä tuotekehityksen kesätyöjaksostaan ja kertoo tulleensa hienosti toimeen työkavereiden kanssa.

Niklaksen mielestä hyvän tiimihengen luominen tuntui olevan myös HR:n eli henkilöstöstä vastaavien Helenin ammattilaisten agendalla.

”Meillä oli HR:n järjestämänä kesätyöntekijöiden kahvihetkiä, joissa saatiin ryhmäytyä.”

Hae meille kesätöihin

Helenissä on juuri nyt auki monipuolisia tehtäviä, joissa pääset kehittymään kohti omia mielenkiinnon kohteitasi ja viemään uraasi eteenpäin.

Kiinnostaisiko kesätyö teknisenä asiantuntijana, projekti-insinöörinä, junior juristina, asiakasneuvojana tai tuotekoordinaattorina ratkaisujemme parissa?

Löydät kaikki Helenin avoimet kesätyöpaikat kesärekrysivultamme. Toimi salamana ja hae meille pian!

Helenin kesätyöt 2024

Lue lisää aiheesta

Helen