Elämäsi energisin kesä

Kesätöissä Helenillä rakennat päivittäin tulevaisuuden hiilineutraalia energiajärjestelmää oppien, tehden ja kokien yhdessä osaajiemme kanssa. Kesän 2023 kesätyöhakumme on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

Tutustu kesätöihin Helenissä

Opi ja kehity osana monipuolista osaajajoukkoa

Miltä kuulostaisi kesätyö markkinointiviestinnän koordinaattorina, projekti-insinöörinä, ohjelmistokehittäjänä, asiakasneuvojana tai tuotekoordinaattorina ratkaisujemme parissa? Etsimme energiseen ja monialaiseen asiantuntijajoukkoomme lisävirtaa tuovia kesäheleniläisiä tekemään kanssamme yhdessä energiasta fiksumpaa!

Kesätyöpaikkamme sijaitsevat Helsingissä eri toimipisteissämme, kuten Kampin Sähkötalossa tai Käpylässä Helen Sähköverkon toimipisteessä. Ajallisesti kesätyöjaksot sijoittuvat pääsääntöisesti touko- ja syyskuun välille, hieman positiosta riippuen.

Kesätyöntekijät ovat korvaamaton osa työyhteisöämme ja haluamme pitää huolta siitä, että kesäsi Helenissä on energinen ja hauska, mutta myös merkityksellinen ja uraasi kehittävä. Panostamme kesätyöntekijöiden perehdytykseen, uralla kehittymiseen ja yhteisöllisyyteen – kesätyöntekijänä olet heleniläinen muiden joukossa ja nautit laajoista henkilöstöeduistamme.

Parhaiten kesätyökokemuksista osaavat kertoa kesätyöntekijämme itse, joten kurkkaa blogistamme mitä Anu, Niklas, Frans, Inez ja Enni kertovat kesästään Helenissä!

Kokemuksia kesätöistä

Meillä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja.

Millaista on olla Helenillä töissä?

Kesätyönhaun aikataulut ja vinkit kesätyön hakemiseen

 1. Tutustu avoinna oleviin kesätyöpaikkoihimme kesärekrysivulla sekä Heleniin yrityksenä täällä.
 2. Hae meille kesätöihin! Hakuaika päättyy sunnuntaina 12.2.2023, mutta olethan ajoissa, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.
 3. Voit hakea useampaa kesätyöpaikkaa, mutta huomioithan, että jokaiseen haettavaan paikkaan on täytettävä rekryjärjestelmässämme erillinen hakemus.
 4. Kopioi vielä työpaikkailmoitus itsellesi talteen – ilmoitus on hyvä kerrata läpi ennen mahdollista haastattelua.
 5. Valmista! Lähetettyäsi hakemuksen saat vahvistusviestin hakemuksen vastaanottamisesta sähköpostiisi. Mikäli sinulle herää kysyttävää rekryyn liittyen, voit olla yhteydessä meihin sähköpostilla osoitteeseen kesarekry@helen.fi.
 1. Kesätyöhakumme sulkeutuu 12.2.2023. Mikäli olet hakenut kesätöihin meille, saat tiedon hakuajan päättymisestä sähköpostiisi.
 2. Rekrytoiva esihenkilö on sinuun yhteydessä mahdollisen videohaastattelun tai haastattelun tiimoilta hakemastasi paikasta riippuen. Kutsut haastatteluihin lähetämme 24.2.2023 mennessä. Tarkkailethan siis sähköpostiasi sekä puhelintasi!
 3. Haastattelut toteutamme joustavasti joko Teamsin välityksellä tai kasvotusten. Tarvittaessa toteutamme toisen haastattelukierroksen.
 4. Ilmoitamme kaikille hakijoille sähköpostilla valinnoista 10.3.2023 mennessä.
 5. Mikäli sinulle herää kysyttävää rekryyn liittyen tai työtilanteeseesi tulee muutoksia hakemuksesi lähettämisen jälkeen, voit olla yhteydessä meihin sähköpostilla osoitteeseen kesarekry@helen.fi.
 1. Ole ajoissa liikkeellä
  Työnhaku vaatii oman aikansa. CV:tä ja hakemuskirjettä on usein syytä muokata kulloinkin haettavan paikan mukaan, joten muistathan varata hakemusten suunnitteluun ja täyttämiseen tarpeeksi aikaa. Huolella laadittu työhakemus kiinnittää varmemmin huomion!
 2. Päivitä CV ja LinkedIn edustuskuntoon
  Tärkeintä on tietenkin se, että CV:ssäsi on ajantasaisin tieto työkokemuksestasi, kuvaukset työtehtävistä ja tieto viimeisimmästä opiskelupaikastasi. Voit liittää hakemukseesi myös LinkedIn-profiilisi, jossa sinun kannattaa kiinnittää erityistä huomiota esittelyysi. Ajattele laadukasta hakemusta ja Linkedln-profiilia omana myyntipuheenasi!
 3. Valmistele hissipuhe omasta osaamisestasi
  Työhaastattelu kestää usein vain tunnin ja keskusteltavaa on paljon. Mieti jo valmiiksi, mitkä asiat haluat meille kertoa haastattelun aikana. Millainen työntekijä ja tyyppi olet? Mikä sinua motivoi ja miksi hait juuri tätä paikkaa? Miten osaamisesi auttaisi sinua hakemassasi työssä? Millaisesta urapolusta haaveilet ja millaisessa porukassa haluaisit työskennellä? Hyvin jäsennellyt ajatukset välittyvät haastattelupöydän toiselle puolelle ja arvostamme hyvää valmistautumista.
 4. Ole oma itsesi
  Turhaan ei tarvitse jännittää, sillä mekin olemme ihan tavallisia ihmisiä. Siksi emme odota uusilta työkavereiltammekaan yli-inhimillisiä ominaisuuksia. Anna persoonasi tulla esiin!
 5. Kysy rohkeasti
  Muista, että työhaastattelu on aina kahden kauppa, jossa myös sinä voit arvioida, olisiko Helen sinulle sopiva työnantaja. Kysele haastattelussa mieltä askarruttavia asioita ja ole utelias. Näin sinulle avautuu tehtävänkuvan laajuus ja saat ehkä tietää joitakin yksityiskohtia, joita emme muuten olisi hoksanneet mainita.

Vastuullinen kesaduuni logo_ 250x213.png

Olemme osa Vastuullinen Kesäduuni -yhteisöä ja sitoudumme Vastuullisen kesäduunin periaatteisiin.

Seuraa Heleniä somessa

Twitter

Facebook
Seuraa uutisia ja Helenin ajankohtaisia kuulumisia.

Instagram

Instagram
Seuraa heleniläisten arkea ja löydä käytännön energiavinkkejä.

Helenin LinkedIn

Linkedin
Katso uusimmat työpaikkailmoitukset ja mielenkiintoisimmat uutiset.