Uutinen / 5.5.2023

Kutsumme kiinteistöjä energiatehokkuutta parantavan ratkaisun pilottiin

Luomme fiksumpaa hiilineutraalia energiajärjestelmää, jonka avulla jokainen voi tuottaa, käyttää ja säästää energiaa ympäristöä kunnioittaen. Kehitämme nyt uutta kokonaisratkaisua, jonka avulla kiinteistösijoittajat ja -omistajat voivat saavuttaa kiinteistöille asetetut hiilineutraaliustavoitteet ja nostaa kiinteistöjen arvoa.

Asuinkiinteistöissä on paljon potentiaalia

Olemme toteuttaneet taloyhtiöasiakkaillemme kiinteistöjen energiankulutusta ja päästöjä alentavia Energiaremontteja. Kehitämme nyt vastaavaa Hiilineutraali asuinkiinteistö -kokonaisratkaisua kiinteistöjen omistajayrityksille.

Haemme kohteita energiatehokkuutta parantavan ratkaisun pilottiin

Haemme kohteita Hiilineutraali asuinkiinteistö -ratkaisun pilottiin, joka auttaa kiinteistösijoittajia ja -omistajia saavuttamaan kiinteistöille asetetut hiilineutraaliustavoitteet vaivattomasti.

Hiilineutraali asuinkiinteistö -kokonaisratkaisun keskiössä on kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen hiilineutraalilla lämmitysratkaisulla. Kokonaisuudessa otetaan lisäksi huomioon tarpeet sähköautojen latauspisteille, aurinkopaneeleille, hiilineutraalille sähkösopimukselle sekä energianhallinnan ylläpitopalvelulle kiinteistöjen koko elinkaaren ajaksi.

Sopivin ratkaisu- ja palvelukokonaisuus kootaan datalähtöisesti tarpeidenne mukaisesti – annamme suosittelun sekä kiinteistösalkulle että yksittäisille asuinkerrostaloille. Datalähtöisen analyysin lisäksi asiakkaamme pääsevät vaikuttamaan palvelumalleihin ja energiasopimuksien hyötyihin.

Katso webinaarimme yhteiskehittämisen mahdollisuuksista

Olemme toteuttaneet edistyksellisiä Energiaremontteja ja muita yhdistelmäratkaisuja mm. Ilmarisen kanssa Postipuiston alueelle. Webinaarissa kerromme toteutettujen hankkeiden opeista ja uusista yhteiskehittämisen mahdollisuuksista. Kuulet myös pilotoinnista ja siitä, kuinka voit päästä mukaan.

Katso webinaarin tallenne

Lue lisää taloyhtiöasiakkaidemme kokemuksista Energiaremontista:

As Oy Haapaperhosen Aarre

Postipuiston Rullakkokatu 1

Ota yhteyttä ja hae pilottiin

Teemme energia-asiat yrityksille helpoksi. Yrityksenne voi keskittyä muuhun, kun Helen huolehtii energiatarpeenne kokonaisvaltaisesti nyt ja tulevaisuudessa. Asiakkaanamme saatte käyttöönne yli 100 vuoden energiaosaamisemme sekä vision seuraaville sadalle vuodelle.

Ota yhteyttä ja tule kehittämään kanssamme uudenlaista hiilineutraalia palvelu- ja ratkaisumallia kiinteistöihin.

Ota yhteyttä ja hae pilottiin