Tampereen vastuullisin energiatoimija

Helen palvelee tamperelaisia yrityksiä kattavasti kaikissa energia-asioissa auton latauksesta aurinkopaneeleihin.

Miten voimme olla avuksi?

Yritysten kattavat energiapalvelut tarjolla nopeasti ja vaivattomasti

Helen on löytänyt oman paikkansa Tampereelta ja sitä myötä yrityksesi saa nyt laajat energia-alan palvelumme käyttöön nopeasti ja vaivattomasti. Teemme asiat sinulle helpoksi hoitamalla kaiken alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella. Hankintoja voi toteuttaa yrityksen omana investointina tai kuukausihintaisena palveluna. Tällä sivulla näet makupaloja tarjonnastamme, ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus.

Sähköauton lataus Tampereella

Kätevää sähköauton latausta työntekijöille ja asiakkaille

Helen tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet sähköauton lataukseen Tampereen seudulla. Yritys voi hankkia latauspisteet itselleen, jolloin niistä hyötyvät päivittäin sekä työntekijät että asiakkaat.

Yritys voi myös tarjota työntekijöilleen latauspisteitä kotiin tai mahdollisuuden hankkia latauskortti, joka toimii vanhan tutun bensakortin tapaan. Helenin latauspisteissä auto saa aina voimansa 100% puhtaasta tuulienergiasta.

Tutustu sähköauton lataukseen yrityksille

Aurinkopaneelien asennus Tampereella

Aurinkovoimala säästää rahaa ja on fiksu ilmastoteko

Aurinkovoimala on vastuullinen ja taloudellisesti järkevä valinta. Aurinkovoimalan voi toteuttaa yrityksen omaan kiinteistöön palveluna ilman investointia tai voimalan voi hankkia ihan omaksi avaimet käteen -periaatteella. Yritys voi myös ostaa osuuden aurinkovoimalasta ja saada näin aurinkoenergian hyödyt käyttöönsä.

Helen on Suomen aurinkoenergiamarkkinoiden edelläkävijä. Me autamme Tampereen seudun yrityksiä löytämään juuri sopivan kokoisen ja tyyppisen ratkaisun aurinkoenergian hyödyntämiseen. Olemme kumppanisi aina tilauksesta asennukseen ja käyttöönottoon asti.

Lue lisää aurinkovoimaloista yrityksille

Miksi valita Helen?

  1. Kokonaisvaltainen palvelu
    Teemme sinulle asiat helpoksi palvelemalla yritystäsi kaikissa energia-asioissa.
  2. Hyödynnä pitkä kokemuksemme
    Takaamme mielenrauhasi toimimalla yli 100 vuoden kokemuksella, jatkuvasti uusiutuvalla asiantuntemuksella ja ehtymättömällä energialla.
  3. Ekologisen energian kumppani
    Autamme yrityksiä saavuttamaan omat hiilineutraaliustavoiteensa. Tarjoamme yritysten käyttöön kansainvälisen tason asiantuntijuutemme. 

Ota yhteyttä tiimiimme

Helenin Tampereen toimisto auttaa paikallisia yrityksiä heidän energia-asioissaan. Oli kyse sitten sähköstä, aurinkovoimasta, sähköautojen latauksesta, energiatehokkuudesta tai lämmityksestä, tavoitteenamme on löytää juuri asiakkaan kiinteistöön ja tarpeeseen sopiva ratkaisu.

Tampereen tiimiin saat yhteyden jättämällä yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella.

Helen Tampere

Ota yhteyttä