Opiskelijat ja kesätyöntekijät

Tarjoamme lukuisia mahdollisuuksia uraansa aloitteleville osaajille aina työelämään tutustumisjaksoista opinnäytetyöpaikkoihin ja kesätöistä trainee-ohjelmiin.

Monia mahdollisuuksia kasvaa maailmanluokan osaajaksi

Kesätöissä Helenillä

Kesätyöt 2021

Vuoden 2021 kesätyöhakumme starttaa helmikuussa. Edellisten vuosien tapaan tarjoamme kesätyöpaikkoja noin 70 opiskelijalle tai muutoin uransa alkutaipaleella olevalle ympäri Helsinkiä.

Suurin osa viime vuosien kesätyöntekijöistämme on opiskellut joko teknistä tai kaupallista alaa, mutta pestejä löytyy myös alle 18-vuotiaille ihka ensimmäisiä kesätöitään etsiville. Kesätyöt sijoittuvat joustavasti toukokuun ja syyskuun välille. Hakuaika päättyy maaliskuussa.

Tutustu kesätöihin Helenillä

Työkaverit tekevät yhdessä töitä Helenillä

Energiamyynnin trainee-ohjelma

Trainee-ohjelma on väylä tulevaisuuden energiaratkaisujen myyntitiimiin Helenillä ja sen tavoitteena on vahvistaa valmennettavien myynti-, neuvottelu- ja esiintymistaitoja sekä kykyä luoda onnistuneita ja tuloksellisia asiakaskohtaamisia.

Vahvistamme trainee-valmennettavilla kokenutta ratkaisumyyntitiimiämme, joka vastaa mm. aurinkosähköratkaisujen, sähköautojen latauspisteiden ja energiatehokkuuspalvelujen myynnistä.

Tutustu Helenin trainee-ohjelmaan

Opinnäytetyöt ja harjoittelut

Tarjoamme vuosittain harjoittelupaikkoja energia-alasta kiinnostuneille korkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille sekä toisen asteen tutkintoa suorittaville. Lopputyö- ja diplomityöpaikkoja tarjoamme erityisesti energia-alan AMK- ja ylemmille korkeakouluopiskelijoille.

Lopputyön tekeminen on hyvä keino tutustua yritykseemme jo ennen valmistumista. Tuemme opiskelijoita lopputyön aiheen määrittelemisessä sekä tarjoamme tarvittaessa työpaikaltamme työpisteen opinnäytetyön tekemiseen.

Ilmoitamme mahdollista avoimista harjoittelu- ja lopputyöpaikoista muiden työpaikkojen tapaan.

Nuoret ammattilaiset valitsivat meidät yhdeksi
Suomen houkuttelevimmista yrityksistä vuonna 2020

Tehtävästäsi riippumatta lupaamme sinulle kattavan perehdytyksen, lämpimän työyhteisön, merkityksellisiä sekä mielekkäitä työtehtäviä ja pääset rakentamaan Helenistä markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayritystä. Meillä kehität osaamistasi ja saat mahdollisuuden kasvaa maailmanluokan osaajaksi.

Yhteistyötä Helenin kanssa

Oppilaitosyhteistyö

Meillä tehdään paljon erilaista oppilaitosyhteistyötä. Heleniläisiä käy kertomassa toiminnastamme eri opinahjoissa tai opiskelijat käyvät meillä tutustumiskäynneillä. Opiskelijoita voi olla meillä tukena projekteissamme tai he tekevät meille lopputyönsä. HR koordinoi oppilaitostyötä, mm. Yrityskylän toimintaa,

Metropolia amk:n yhteistyösopimukseen liittyviä tapahtumia, kesärekrytapahtumia, oppilaitosvierailuja sekä tapaamme paljon eri oppilaitosten & kiltojen edustajia. Teemme tällä hetkellä yhteistyötä säännöllisemmin esimerkiksi Metropolia ammattikorkeakoulun ja Aalto-yliopiston kanssa.

Yrityskylä-yhteistyö

Olemme olleet mukana Viikin Yrityskylä-yhteistyössä vuodesta 2012. Mielestämme yhteistyössä on ensisijaisesti kyseessä yhteiskuntavastuu - haluamme olla edistämässä innovatiivista opetushanketta, jolla tuetaan koululaisten ymmärrystä talouden kokonaisuuksista.

Yhteistyö luo myös positiivista työnantaja- ja yrityskuvaa. Olemme myös mukana kehittämässä nuorten taloustaitoja – ja samalla tavoitamme tuhansia nuoria ja tulevaisuuden työntekijöitä.

Katso myös


Avoimet työpaikat

Meillä työskentelet puhtaamman ja toimivamman tulevaisuuden eteen. Yhdistetään voimat!

Jaa: