Webinaari: Tulevaisuuden taloyhtiö 22.11. klo 17-18

Miten saavuttaa säästöjä energiakustannuksissa ja kasvattaa taloyhtiön arvoa tulevaisuudessa

Tule kuulemaan, kun energia-alan asiantuntijat avaavat virtuaalitilaisuudessa fiksua energiankäyttöä ja kustannuksissa säästämistä. Vastaamme myös osallistujien energia-aiheisiin kysymyksiin. Jätä oma kysymyksesi ilmoittautumislomakkeella!

Monet taloyhtiöt pohtivat juuri nyt, miten pienentää energiakustannuksia. Tai miten reagoida asukkaiden toiveisiin sähköautojen latauspisteistä, lämmitystavan vaihdosta ja kenties ympäristöystävällisyydestä. Lisäksi mietityttää, miten kasvattaa asuntojen arvoa ja lisätä taloyhtiön houkuttelevuutta myös tulevaisuudessa.

Yhteisenä ratkaisuna on fiksu energiankäyttö ja taloyhtiön tarpeisiin mitoitetut energiaratkaisut. Kun taloyhtiö lähtee pohtimaan ja suunnittelemaan nykyisten energiaratkaisuiden uusimista, on tärkeää tarkastella kokonaisuutta sekä katsoa myös dataa. Näin nähdään, millä ratkaisulla tai niiden yhdistelmällä voidaan saavuttaa halutut edut, säästöt ja tavoitteet.

Helen on taloyhtiöiden luotettava kumppani ja pitkän linjan energiatoimijana tuntee eniten hyötyvät taloyhtiöt. Tule kuulemaan huolella valittujen asiantuntijoiden vinkit ajankohtaisiin energia-aiheisiin.

Webinaarissa saat vastauksen seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten energiaratkaisut vaikuttavat taloyhtiön arvoon tulevaisuudessa?​
  • Mihin muutoksiin tulevaisuudessa taloyhtiöiden on reagoitava?​
  • Minkälaiset taloyhtiöt hyötyvät eniten lämmitystavan muutoksesta?​
  • Mikä ratkaisukokonaisuus sopii minun taloyhtiööni? 
  • Lämmitystavan uudistus, sähköautojen lataus ja aurinkovoimala – samassa hankkeessa vai erillisinä toteutuksina?​
  • Investointina vai palveluna? Vaihtoehtojen vertailu kustannusten ja huolettomuuden näkökulmasta​
  • Mitä Energiaremontti tarkoittaa ja miten se toteutettaisiin Helenin kanssa?


Webinaarissa aiheesta ovat kertomassa vaikuttamis- ja tutkimusjohtaja Tuomas Viljamaa Isännöintiliitosta, Energiaremontin taloyhtiössä toteuttaneen As Oy Lohiterassin isännöitsijä Markus Eklund sekä Helenin asiantuntijana asiakkuuspäällikkö Ilkka Mäkelä. Tilaisuuden moderoi Helenin viestintäpäällikkö Maria Rousi.

Webinaarissa vastaamme osallistujien jättämiin ennakkokysymyksiin energia-aiheista. Tule mukaan ja ammenna inspiraatiota oman taloyhtiösi tulevaisuuden arvon kohottamiseen sekä energiakustannusten hallintaan. Ilmoittautumisen yhteydessä pääset jättämään oman kysymyksesi asiantuntijoille.

Tallennamme tilaisuuden, joten kannattaa ilmoittautua, vaikka et pääsisikään livelähetykseen. Lähetämme tallenteen kaikille ilmoittautuneille. Webinaari on maksuton.


Ilmoittautuminen on päättynyt