Opiskelijat ja kesätyöntekijät

Tarjoamme lukuisia mahdollisuuksia uraansa aloitteleville osaajille aina työelämään tutustumisjaksoista opinnäytetyöpaikkoihin ja kesätöistä trainee-ohjelmiin.

Monia mahdollisuuksia kasvaa maailmanluokan osaajaksi

Kesätöissä Helenillä

Kesätyöt 2024

Helenin 2024 kesätyöhaku on päättynyt. Edellisten vuosien tapaan tarjolla oli lukuisia energisiä ja kehittäviä kesätyöpaikkoja opiskelijoille sekä uransa alkutaipaleella oleville asiantuntijoille ympäri organisaatiotamme. 

Tutustu kesätyöntekijöiden kokemuksiin

Työkaverit tekevät yhdessä töitä Helenillä

Helen Trainee -ohjelma

Helen Trainee -ohjelma on kuuden kuukauden mittainen kokonaisuus, jossa kasvat ammattilaisena ja opit energiamurroksesta, tulevaisuuden energiaratkaisuista, megatrendeistä sekä vastuullisuudesta niin oman alasi kuin koko energia-alan näkökulmasta.

Ohjelmassa jokaiselle traineelle luodaan yksilöllinen kehityspolku, jonka lisäksi traineet työstävät yhteistä konsernitasoista innovaatioprojektia ohjelman aikana. Urakehitystäsi ohjelman aikana tukevat oma mentori ja coach, joiden kanssa tapaatte säännöllisesti.

Tutustu Helen Trainee-ohjelmaan

Opinnäytetyöt ja harjoittelut

Tarjoamme vuosittain harjoittelupaikkoja energia-alasta kiinnostuneille korkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille sekä toisen asteen tutkintoa suorittaville. Lopputyö- ja diplomityöpaikkoja tarjoamme erityisesti energia-alan AMK- ja ylemmille korkeakouluopiskelijoille.

Lopputyön tekeminen on hyvä keino tutustua yritykseemme jo ennen valmistumista. Tuemme opiskelijoita lopputyön aiheen määrittelemisessä sekä tarjoamme tarvittaessa työpaikaltamme työpisteen opinnäytetyön tekemiseen.

Ilmoitamme mahdollista avoimista harjoittelu- ja lopputyöpaikoista muiden työpaikkojen tapaan.

Nuoret ammattilaiset valitsivat meidät yhdeksi
Suomen houkuttelevimmista yrityksistä vuonna 2020

Tehtävästäsi riippumatta lupaamme sinulle kattavan perehdytyksen, lämpimän työyhteisön, merkityksellisiä sekä mielekkäitä työtehtäviä ja pääset rakentamaan Helenistä markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayritystä. Meillä kehität osaamistasi ja saat mahdollisuuden kasvaa maailmanluokan osaajaksi.

Yhteistyötä Helenin kanssa

Oppilaitosyhteistyö

Meillä tehdään paljon erilaista oppilaitosyhteistyötä. Heleniläisiä käy kertomassa toiminnastamme eri opinahjoissa tai opiskelijat käyvät meillä tutustumiskäynneillä. Opiskelijoita voi olla meillä tukena projekteissamme tai he tekevät meille lopputyönsä. HR koordinoi oppilaitostyötä, mm. Yrityskylän toimintaa,

Metropolia amk:n yhteistyösopimukseen liittyviä tapahtumia, kesärekrytapahtumia, oppilaitosvierailuja sekä tapaamme paljon eri oppilaitosten & kiltojen edustajia. Teemme tällä hetkellä yhteistyötä säännöllisemmin esimerkiksi Metropolia ammattikorkeakoulun ja Aalto-yliopiston kanssa.

Yrityskylä-yhteistyö

Olemme olleet mukana Viikin Yrityskylä-yhteistyössä vuodesta 2012. Mielestämme yhteistyössä on ensisijaisesti kyseessä yhteiskuntavastuu - haluamme olla edistämässä innovatiivista opetushanketta, jolla tuetaan koululaisten ymmärrystä talouden kokonaisuuksista.

Yhteistyö luo myös positiivista työnantaja- ja yrityskuvaa. Olemme myös mukana kehittämässä nuorten taloustaitoja – ja samalla tavoitamme tuhansia nuoria ja tulevaisuuden työntekijöitä.