Löydä teidän taloyhtiöllenne sopivin lämmitysratkaisu

Helen tuo tulevaisuuden lämmitysratkaisut jokaisen taloyhtiön ulottuville. Löydetään yhdessä juuri teidän taloyhtiöllenne sopivin lämmitysratkaisu, olipa se sitten kaukolämpö, maalämpö tai jokin energiatehokkuutta parantava lisäratkaisu. Voit aloittaa tutustumalla muiden asiakkaidemme kokemuksiin ja ratkaisuihin.

Tuomme tulevaisuuden lämmitysratkaisut jokaisen ulottuville

Kaukolämpö

Vakaa, vaivaton ja luotettava lämmitysmuoto. Kaukolämpö on kestävä valinta lämmittää kaupungissa.

Maalämpö

Hintavakaa ja ekologinen lämmitysratkaisu. Maalämpö on pitkäaikainen investointi, joka maksaa itsensä takaisin.

Energiatehokas lämpö

Tehosta nykyistä lämmitysjärjestelmää. Säästät kustannuksissa ja kasvatata taloyhtiön ekologisuutta.

Uusiutuva kaukolämpö

Helppo keino pienentää taloyhtiön hiilijalanjälkeä. Uusiutuva kaukolämpö
-lisäpalvelu tuotetaan hiilineutraalisti.

Kokemuksia lämmöstä taloyhtiöiltä taloyhtiöille

Asiakastarinamme kertovat taloyhtiöiden omakohtaisia kokemuksia siitä, miten Helen on onnistunut helpottamaan heidän arkeaan. Miksi juuri Helen? Katso videot alta ja kuuntele kertomukset suoraan taloyhtiöiltä taloyhtiöille.

Uusiutuva kaukolämpö lämmityksen perusrunkona

Helsingin Honkasuolle kohoaa parhaillaan rivitalokokonaisuus, jossa kokonaisvaltaiset energiaratkaisut rakennetaan uusiutuvan, älykkään kaukolämmön ympärille. As Oy Haapaperhosen Aarre näkee energiatehokkuuden yhtenä rakennuttamisen kulmakivenä, ja valitsi Helenin kumppanikseen, sillä samalta ovelta löytyy jo olemassa olevat uusiutuvan energian ratkaisut.

Videolla rakennuttaja/arkkitehti Minna kertoo kokemuksistaan Helenistä energiakumppanina, ja miten energiaratkaisumme mahdollistavat taloyhtiön hiilineutraaliustavoitteet.

Maalämpö kokonaisvaltaisen energiaratkaisun perustana

As Oy Lohiterassi valitsi maalämmön uusiessaan lämmitysjärjestelmänsä, sillä maalämpö on ympäristöystävällistä ja energiatehokasta. Projektin tuloksena taloyhtiö pystyi pienentämään vastiketta, sillä lämmitysratkaisun vaihto maalämpöön pienensi huomattavasti lämmityskustannuksia.

Katso videolta Markuksen (hallituksen puheenjohtaja & isännöitsijä) kokemukset siitä, miten Helen pystyi auttamaan heitä kokonaisvaltaisen energiaratkaisun toteutuksessa.

Poistoilmalämpöpumppu apuna hukkalämmön hyötykäyttöön

Jotta taloyhtiön kaikki poistoilma ei enää jatkossa häviäisi taivaalle, As Oy Melkontorni päätti hankkia taloyhtiöön poistoilmalämpöpumpun. Ratkaisun avulla taloyhtiö on saanut kerättyä hukkalämmön hyötykäyttöön, ja se on heti alkanut säästää juuri sen verran, mitä ensilaskennassa todettiin.

Videolta näet Melkontornin isännöitsijä Tomin kokemukset siitä, miksi he ovat innoissaan siirtäessään lämmitysjärjestelmät tälle vuosikymmenelle.

"Helenin kaukolämpö muuttuu koko ajan hiilineutraalimmaksi, kun luovumme kivihiilen käytöstä ja siirrymme kohti hajautettua energiantuotantoa. Jo nyt asiakkaat voivat päivittää kaukolämpönsä hiilineutraaliksi valitsemalla kaukolämmön yhteyteen hiilineutraalin Uusiutuvan kaukolämmön tai täysin päästöttömän Kiertolämmön."

Päivi Pääkkönen,
Sähkö, lämpö, jäähdytys -yksikön päällikkö, Helen

”Maalämpö on monille taloyhtiöille hyvä vaihtoehto, kun halutaan kasvattaa taloyhtiön omavaraisuutta ja ekologisuutta. Ympäristöarvojen lisäksi taloyhtiön lämmityskustannukset alenevat huomattavasti ja asuntojen jälleenmyyntiarvo kasvaa. Maalämmön yhteydessä kannattaa harkita kokonaisvaltaisempaa Energiaremonttia ja hoitaa myös aurinkopaneelit katolle ja sähköautojen latauspisteet pihaan.”

Johannes Isohookana,
Tuotepäällikkö, Helen

Haluatko lisää tietoa lämmöstä ja muista taloyhtiöiden energiaratkaisuista?

Jätä yhteystietosi