Tekninen suunnittelu

Teemme yhteistyötä kaukolämmön parissa niin arkkitehtien, LVI-suunnittelijoiden kuin urakoitsijoiden kanssa. Olemme koonneet erilaisia ohjeita kaukolämpöön liittyvien töiden suunnittelun ja toteutuksen tueksi. Asioinnin helpottamiseksi hyödynnämme sähköistä dokumenttien latauspalvelua.

Dokumenttien latauspalvelu

Lähetä meille suunnitteluvaiheen kuvat ja tekniset dokumentit dokumenttien latauspalvelun kautta.

Dokumenttien latauspalvelu

Ammattilaisille 

Löydä kaukolämpöön liittyviä ohjeita lattialämmityksen esimerkkikytkennästä työmaalämmityksen suunnitteluohjeeseen.

 Kaukolämmön dokumentit

Arkkitehdeille

Miten määritellään lämmönmittauspaikan sijainti? Miten toimitan arkkitehtipiirrukstukset Helenille? Mitä asemapiirrustuksen tulee pitää sisällään?

Ohjeet arkkitehdeille

Urakoitsijoille

Yhteistyösopimuksiin, urakointilupiin, urakointipiirrustuksiin ja asiakaslaitteiden tarkastukseen liittyvät ohjeet on koottu yhdelle sivulle. 

Ohjeet urakoitsijoille

LVI-suunnittelijoille

Katso ohjeet ennakkotarkastukseen toimitettavista LVI-piirustuksista.

Ohjeet LVI-suunnittelijoille

Katso myös


Kaukolämpö taloyhtiössä

Oletko rakentamassa uutta kiinteistöä tai vaihtamassa lämmitysjärjestelmää? Tai haluatko kenties päivittää nykyisen kaukolämpöjärjestelmän energiatehokkuutta tai muuttaa lämmityksen hiilineutraaliksi?


Kaukolämmön energiatehokkaat lisäpalvelut

Tehosta nykyistä kaukolämpöjärjestelmää ja säästää kustannuksissa, paranna asuinoloja sekä kasvata taloyhtiön ekologisuutta.


Kaukolämmön hinnoittelu

Kun hankit kaukolämmön Heleniltä, voit valita taloyhtiönne tarpeisiin parhaiten sopivan sopimustyypin ja hinnoittelumallin. Vaihtoehtoina ovat Kausihintainen kaukolämpö ja Kiinteähintainen kaukolämpö