Sähkön varastointi

Sähkövarasto on fiksu tapa optimoida kulutustasi paikallisesti ja vähentää näin päästöjä ja kustannuksia. Sähkövarasto on ratkaisu niin puhtaaseen varavoimaan, loistehon kompensointiin kuin aurinkopaneelien ylituotantoon.

Ota yhteyttä

Miksi Helenin sähkövarasto?

Toimitamme sähkövaraston kokonaistoimituksen ja se on yhteensopiva älykkään energiahallintapalvelun kanssa. Huolehdimme sähkövaraston ohjaamisesta, jotta sähkön kulutus, loisteho tai aurinkosähkön ylituotanto saadaan hallintaan. Helen toimii myös sähkömarkkinoilla vapaana olevalla kapasiteetilla, joka parantaa ratkaisun kannattavuutta.

Sähkövarasto saattaa olla erityisen kannattava ratkaisu seuraavilla toimialoilla

datakeskus.png

Datakeskukset

  • Puhdasta varavoimaa tunniksi lyhyiden sähkökatkojen ajaksi
  • 95 % ajasta sähköjärjestelmän tukena

sahkoinen-liikenne.png

Sähköistyvä liikenne ja logistiikka

  • Jopa 20% matalampi huipputeho käytönaikaisen tehon hallinnan avulla
  • 30 % vuodesta sähköjärjestelmän tukena

teollisuus.png

Teollisuus

  • Loistehon kompensoinnilla 5-10 % pienempi sähkön siirtolasku
  • 60-90 % vuodesta sähköjärjestelmän tukena

Helen varmistaa säästöjen kertymisen sähkövarastoon koko elinkaaren ajan

Valmistus

Helen toimii vastuullisesti ja kiinnittää erityistä huomiota toimintaketjun kestävyyteen.

Käyttö

Sähkövaraston kapasiteetin käyttö on tehokasta, kun toiminnot suunnitellaan toimivaksi sujuvasti yhteen. Ohjaamme sähkövarastoa huomioiden ikääntymisen ja osien kulumisen. Takaamme pitkän käyttöiän valvomalla ja huoltamalla sähköjärjestelmää.

Kierrätys

Sähkövaraston lähestyessä ensimmäisen elinikänsä loppua, huolehdimme vastuullisesti sen osien uusiokäytöstä ja kierrätyksestä

Ratkaisumme

Energianhallintaa palveluna​

Yrityksesi säästää energiankulutuksessa kiinteää kuukausimaksua vasten. Helen omistaa laitteiston ja vastaa sen elinkaaren aikaisesta käytöstä, huollosta ja ylläpidosta. Helen yhteensovittaa energianhallintaan sähköjärjestelmän tuen, joka mahdollistaa edullisen kuukausimaksun yrityksellesi. Maksat vain energianhallinnalla saavutetusta hyödystä.

Sähkövarasto omana investointina​

Yrityksesi hankkii laitteet kerralla omaksi. Huoltoon, ylläpitoon ja käytön optimointiin liittyvät palvelut hankit lisäksi vaivattomasti Heleniltä. Omalla sähkövarastolla voit hallita yrityksesi sähköenergian kulutusta ja tehdä jousto-sopimuksen Helenin kanssa sähkövaraston kapasiteetin tarjoamisesta sähkömarkkinoille.