Uutinen / 4.11.2016

Yrjö palaa YouTubeen

Helenin suosittu komediahahmo Yrjö Uusivirta jatkaa toilailujaan YouTube-videoilla ensi viikolla. Ensimmäinen jakso nähdään maanantaina 7.11.

Yrjön paluu YouTubeen 

Nettikomediasarja The Yrjö Show tavoitti viime keväänä yli kaksi miljoonaa suomalaista. Sarja sai nyt kuusi jatko-osaa. Jaksot jatkavat keväällä nähtyä tarinaa Yrjön työpäivistä Helenin Sähkötalossa.

Nettisarjassa insinööri Yrjö Uusivirtaa näyttelee koomikko André Wickström. Mukana nähdään myös muita nimekkäitä koomikoita ja somepersoonia, muun muassa tähtitubettajat Mariieveronica ja Mikirotta.

Yrjö Uusivirta -videot ovat modernia sisältömarkkinointia. Helen tuottaa viihdettä, jonka parissa kuluttajien halutaan viihtyvän. Yrjö Uusivirta -hahmo perustuu siihen, että hän itse on selvästi naurunalainen: hänen johtopäätelmänsä asioista ovat vähintäänkin vinksallaan, ja hän ymmärtää asioita väärin – ja katsoja ymmärtää tämän.

- Yrjö Uusivirran hahmossa nauretaan myös suomalaisen miehuuden ja erityisesti insinööriyden kliseille: kysymyksessä on teknisesti orientoitunut, suoraviivainen hahmo, jonka ihmissuhde- ja elämäntaitotaidot ovat puutteelliset, viestintäpäällikkö Sanna Jääskeläinen sanoo.

The Yrjö Show on saavuttanut suuren suosion sekä Suomessa että ulkomailla. Yksi selitys suosiolle on, että jaksot ovat huolella tuotettua ja korkeatasoista komediaa.

Yrjö Uusivirta -hahmo luotiin alun perin osaksi Helenin uuden brändin lanseerauskampanjaa, kun Helenin innovaatioista haluttiin kertoa kiinnostavalla tavalla. Tästä Yrjö-markkinoinnista Helen on saanut useita mainosalan palkintoja.

Uudet Yrjö-jaksot julkaistaan seuraavan kolmen viikon aikana maanantaisin ja perjantaisin.

Lue lisää aiheesta

Yritykset