Pienennä hiilijalanjälkeäsi Ekolämpö Huoneistolla

Ekolämpö Huoneisto on helppo helsinkiläisen ilmastoteko. Voit tilata Ekolämpö Huoneiston millaiseen kaukolämmöllä lämmitettävään huoneistoon tahansa, oli se sitten vuokrattu tai oma – saat päästötöntä lämpöä kaikkialle Helsinkiin.

Tilaa nyt

Päivitä lämmityksesi päästöttömäksi

Valitsemalla Ekolämpö Huoneiston pienennät hiilijalanjälkeäsi helposti. Ekolämpö Huoneisto on päästöttömästi lämpöpumpuilla tuotettua kaukolämpöä.

Ekolämpö Huoneistolla edistät osaltasi paikallisen ja CO2-vapaan energian tuotantoa. Edistät samalla kiertotaloutta ja pienennät jäteveden lämpökuormaa Itämereen.

Yhdessä kohti hiilineutraaliutta

Ekolämpö Huoneiston asiakkaiden avulla olemme pystyneet vähentämään hiilidioksidipäästöjä Helsingissä jo yhteensä 108 165 tonnia. Määrä vastaa noin 50 000 henkilöauton vuosipäästöjä.

Tavallisessa kerrostaloasunnossa vähennät Ekolämpö Huoneiston avulla hiilidioksidipäästöjäsi 1 365 kg vuodessa, joka vastaa 8 800 kilometriä autolla ajoa.

Kehitämme jatkuvasti hiilineutraalia energiantuotantoamme ja pidämme asiakkaamme mukana matkalla kohti uutta puhtaampaa energia-aikakautta.

Ekolämpö Huoneisto kotiisi lisähintaan 1,70 €/kk

Hinta sisältää arvonlisäveron 24 %. Sopimus on toistaiseksi voimassaoleva.

Tilaajan tiedot

Pakolliset tiedot on merkitty punaisella pisteellä.

Usein kysyttyä Ekolämpö Huoneistosta

Voit vaihtaa kysymystä nuolinäppäimillä ja avata ja sulkea vastauksen välilyönnillä.

Tilatessasi Ekolämpö Huoneiston kohdistamme sinulle 6000 kWh/v. lämpöpumpuilla tuotettua alkuperävarmennettua lämpöä kiinteää kuukausimaksua vastaan. Lämpöpumppujen käyttämä sähkö on myös tuotettu uusiutuvalla energialla.

Valitsemalla Ekolämpö Huoneiston pienennät hiilijalanjälkeäsi helposti ja edullisesti. Saat paikallisesti CO2-vapaasti lämpöpumpuilla tuotettua kaukolämpöä muutaman euron kuukausihintaan. Tilaamalla Ekolämpö Huoneiston edistät kiertotaloutta ja pienennät jäteveden lämpökuormaa Itämereen.

Ekolämpö Huoneisto tuotetaan Helenin lämpöpumppulaitoksissa. Lämpöpumput toimivat alkuperävarmennetulla päästöttömällä ja uusiutuvalla vesisähköllä. Lämpöpumppujen lämmönlähde on uusiutuvaa puhdistettua jätevettä tai kaukojäähdytyksen paluuveden hukkalämpöä.

Ekolämpö Huoneiston energiantuotannon hiilidioksidin ominaispäästöt ovat 0 g/kWh. Päästölaskenta perustuu Greenhouse Gas Protocol Scope 1. Lue lisää.

Lähes kaikki Helsingin kerrostalot lämpiävät kaukolämmöllä. On siis hyvin todennäköistä, että jos asut kerrostalossa olet myös kaukolämmön käyttäjä. Jos haluat varmistaa, lämpiääkö kotisi kaukolämmöllä, voit kysyä asiasta kaukolämmön asiakaspalvelusta numerosta 09 617 8014 tai sähköpostitse osoitteesta kaukolampo@helen.fi.

Ekolämpö Huoneiston kiinteällä kuukausihinnalla varmennetaan lämmön alkuperä. Tuotteen hinnassa on huomioitu mm. energian tuotantokustannukset, energianlähteiden hankintakustannukset, tuotteen ylläpidon kustannukset ja arvonlisävero.

Ekolämpö Huoneisto sisältää aina 6000 kWh/v. lämpöpumpuilla tuotettua alkuperävarmennettua lämpöä kiinteää kuukausimaksua vastaan. Omakotitaloasujat voivat ostaa Ekolämpö Kierto CO2-vapaata kaukolämpöä täsmälleen mitattuun kulutukseen perustuvan määrän. Omakotitaloissa on energiankulutusmittari, jonka mukaan kaukolämpö laskutetaan. Omakotitaloasiakas voi pyytää mitattuun kaukolämmön kulutukseen perustuvan tarjouksen sähköpostitse.

Tarjoamme CO2-vapaasti tuotettua kaukolämpöä joustavasti myös yrityksesi tai taloyhtiösi tarpeisiin. Lue lisää >

Ekolämpö Huoneisto laskutetaan osana sähkölaskua, jos sinulla on voimassa oleva sähkösopimus Helenin kanssa. Jos ostat sähkön jostain toisesta yhtiöstä, lähetämme Ekolämpö Huoneistosta sinulle erillislaskun neljä kertaa vuodessa.

Sopimusasiat

Voit vaihtaa kysymystä nuolinäppäimillä ja avata ja sulkea vastauksen välilyönnillä.

Nykyinen lämpösopimuksesi säilyy ennallaan. Voit tehdä Ekolämpö Huoneistosta erillisen sopimuksen. Omakotitaloasujat voivat ostaa Ekolämpö Kierto CO2-vapaata kaukolämpöä täsmälleen mitattuun kulutukseen perustuvan määrän. Omakotitaloissa on energiankulutusmittari, jonka mukaan kaukolämpö laskutetaan. Omakotitaloasiakas voi pyytää mitattuun kaukolämmön kulutukseen perustuvan tarjouksen sähköpostitse.

Voit tehdä Ekolämpö Huoneistosta erillisen sopimuksen. Nykyinen lämpösopimuksesi säilyy ennallaan.

Kun osoitteesi muuttuu, ilmoitathan siitä asiakaspalveluumme, jotta voimme päivittää sopimuksesi uudelle asunnollesi sopivaksi. Jos muutat pois Helsingistä, voit irtisanoa sopimuksesi.